Μαρκογιαννάκης: “Προκαλώ την Ακρίτα… ετοιμάζω επιστολή στον Υπουργό” | Ηχητικό

markogiannakisΔεν θα αφήσει έτσι τα πράγματα ο πρώην Βουλευτής Χανίων της Ν.Δ κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στην υπόθεση της εξαφάνισης του φοιτητή της Γαλακτοκομικής σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη, με αφορμή τηλεφώνημα του Χανιώτη πολιτικού στο διευθυντή του ιδρύματος αλλά για άλλο εντελώς ζήτημα.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης μιλώντας στον SUPER FM 89.6  και στον Δημήτρη Παππά, είπε μεταξύ άλλων πως ήδη ετοιμάζει επιστολή προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ενώ θα γίνει και παρέμβαση στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.

Μάλιστα, ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής, σχολιάζοντας την στάση της Έλενας Ακρίτα σημείωσε πως, από την ώρα που σιωπά «ενώ την έχω προκαλέσει βγαίνοντας σε διάφορα ΜΜΕ πρέπει να βγει και να μιλήσει».

Σημείωσε δε πως αυτό που είπε η κα Ακρίτα το έκανε μόνο για λόγους δημοσιότητας την οποία κάλεσε για μια ακόμη φορά να πει όσα γνωρίζει.

Αναφερόμενος στο τηλεφώνημα του ο κ. Μαρκογιαννάκης επανέλαβε πως, η παρέμβαση προς τον διευθυντή αφορούσε σπουδαστή της σχολής από τα Χανιά, που είχε διωχθεί από το δωμάτιο της σχολής γιατί είχε ζωγραφίσει την Κρήτη στο χώρο που διέμενε.

Αξίζει πάντως να επισημανθεί πως ο Χανιώτης πολιτικός, δεν θέλησε να αναφερθεί στον αν γνωρίζει για το αν υπάρχουν άλλες παρεμβάσεις από συναδέλφους του, στη συγκεκριμένη σχολή.

zarpa.gr