Μαρινόπουλος “τέλος” | Έρχεται ο Σκλαβενίτης κι ανοίγει τα μαγαζιά του

Έρχεται το τέλος εποχής για τα καταστήματα Μαρινόπουλος την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου καθότι τα καταστήματα κλείνουν οριστικά.

Έτσι, η υπόθεση της Μαρινόπουλος – Σκλαβενίτης, η οποία απασχολείσαι για πολλούς μήνες τόσο την κοινή γνώμη, όσο και τις αρμόδιες αρχές, μπαίνει στο επόμενο στάδιο.

Με τα καταστήματα Μαρινόπουλος να παραμένουν κλειστά την Τρίτη ώστε να να υλοποιηθούν οι τεχνικές εργασίες που επιτρέπουν την ομαλή μετάβαση στη νέα εταιρεία.

Συγκεκριμένα στις πόρτες των καταστημάτων θα αναρτηθούν ανακοινώσεις οι οποίες θα ενημερώνουν τους πελάτες ότι:

”Αγαπητοί μας πελάτες, σας ενημερώνουμε ότι, την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2017, το Κατάστημα μας μεταβιβάζεται στην εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης Α.Ε.Ε. Προκειμένου να πραγματοποιηθούν στις ταμειακές μηχανές οι αλλαγές που προβλέπονται από τον νόμο, το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.

Νιώθουμε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την στήριξη σας στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε.

Η εταιρεία αλλάζει αλλά όχι οι άνθρωποι!

Όλοι οι Εργαζόμενοι του Καταστήματος, θα είμαστε εδώ για εσάς, όπως πάντα, για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά και σας περιμένουμε!

Το γύρισμα της σελίδας και ο δρόμος προς την ομαλοποίηση αγγίζει άμεσα και τους εργαζόμενους. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο τους σήμερα Παρασκευή “θα γίνει η καταβολή του υπόλοιπου 40% του Δεκεμβρίου. Η ολική εξόφληση αναμένεται έως το τέλος της άλλης εβδομάδας”.

Η επαναλειτουργία των καταστημάτων της Μαρινόπουλος θα γίνει σταδιακά. Έμφαση θα δοθεί πρωτίστως στην επαρχία όπου ο όμιλος Σκλαβενίτη δεν έχει μέχρι σήμερα παρουσία.

Από την Τετάρτη 1η Μαρτίου ο Όμιλος Σκλαβενίτη θα απαριθμεί 560 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροMαγιόρκα και Κρήτη οι top νησιωτικοί προορισμοί των Γερμανών
Επόμενο άρθροΧανιά | Τρεις πτήσεις επέστρεψαν στο αεροδρόμιο εξαιτίας ομίχλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ