Μαρία Σπυράκη: Από γραμματέας της ΠΑΣΠ υποψήφια της ΝΔ

μαρία-σπυράκη-από-γραμματέας-της-πασπ-135178

spiraki akisΕίκοσι πέντε χρόνια ήταν αρκετά ώστε η δραστήρια γραμματέας του Χημικού της ΠΑΣΠ στη Θεσσαλονίκη στα τέλη της δεκαετίας του ’80, Μαρία Σπυράκη, να αλλάξει πολιτικό στρατόπεδο και από δραστήρια οπαδός του Ανδρέα Παπανδρέου να περάσει στη λίστα των προβεβλημένων υποψήφιων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

H μέχρι πρότινος δημοσιογράφος του πολιτικού ρεπορτάζ δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό, ο οποίος της πρότεινε να κατέβει με τη Ν.Δ. στις ευρωεκλογές του Μαΐου, παρότι είναι γνωστό πως προέρχεται πολιτικά από το Κέντρο.

Είχε προηγηθεί μυστική συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, με τον οποίο είχαν συζητήσει όλα τα δεδομένα.

Επαγγελματικά ξεκίνησε τη δημοσιογραφία το 1991 στη Θεσσαλονίκη από το ελεύθερο ρεπορτάζ στην τηλεόραση. Αρκετά χρόνια αργότερα, μετά από ένα διαζύγιο, κατέβηκε στην Αθήνα και ανέλαβε το ρεπορτάζ της Ν.Δ. για λογαριασμό του καναλιού Star. Ακρως ανταγωνιστική, έχει πιστούς φίλους και φανατικούς εχθρούς, καθώς από την πρώτη μέρα στα γραφεία της Ρηγίλλης έδειξε ότι στο κυνήγι της είδησης είναι αδυσώπητη.

Γρήγορα μετακόμισε στην «Ημερησία» του Ομίλου Μπόμπολα και στο Mega. Από τότε, όπως λένε οι κακές γλώσσες, ονειρευόταν, παρά τις συνεχείς επαγγελματικές τριβές, την ημέρα της παραίτησής της και το πέρασμα στην πολιτική.

** Η φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, είναι χαρακτηριστική του παρελθόντος της Σπυράκη. Η κοπέλα δελεαζόταν πάντα από το «βαθύ ΠΑΣΟΚ».

H ίδια απαντώντας για το θέμα της φωτογραφίας έγραψε στο twitter: «Έχω δεκάδες στιγμιότυπα οικειοτητας με πολιτικούς και εναγκαλισμό με τη χήρα του Χότζα!!!»

Πηγή: Παραπολιτικά

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook