Μαρία Μπακοδήμου: Τι τρέχει με τον ΣΚΑΙ; Αλλάζουν τα δεδομένα στη συνεργασία τους

μαρία-μπακοδήμου-τι-τρέχει-με-τον-σκαι-729111

Με… ανεξέλεγκτη ταχύτητα τρέχει αυτή την εποχή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ! Η brand-new τηλεοπτική σεζόν έχει αρχίσει να πλησιάζει επικίνδυνα, με αποτέλεσμα όλα τα στελέχη των καναλιών να βρίσκονται νυχθημερόν σε συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις. Αυτή την εποχή αναμφισβήτητα κορυφώνεται ο σχεδιασμός και το στήσιμο των νέων προγραμμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε και πολλές… εκπλήξεις, οι οποίες «σκάνε» κι αλλάζουν όλα τα δεδομένα.

Πράγματα και θάματα γίνονται φυσικά και στο ΣΚΑΙ…

Σύμφωνα λοιπόν, με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού, «κάτι τρέχει με τη Μαίρη»! Κάτι τρέχει με την Μαρία Μπακοδήμου, μιας κι αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα της συνεργασίας τους.

Οι αποκαλυπτικές πληροφορίες που έπιασαν οι κεραίες μου λένε, πως η Μαρία αποχωρεί από την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο»! Απίστευτο; Κι ,όμως, τηλεοπτικό!

Αν και είχε «κλειδώσει» πως η Μαρία θα ήταν και φέτος κανονικότατα στην επιτροπή του δεύτερου κύκλου επεισοδίων μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη, τελικά όλα αλλάζουν.

Όχι, η Μαρία δυστυχώς δεν θα συμπεριλαμβάνεται στα καινούργια επεισόδια! Κι αυτό γιατί; Γιατί αποφασίστηκε το «Power of  Love» να έρθει στους δέκτες μας φέτος νωρίτερα απ ΄ότι αρχικά είχε σχεδιαστεί.

Αποφασίστηκε το «Power of  Love» να μην βγει στον αέρα από Φλεβάρη, αλλά από Οκτώβρη, πράγμα που σημαίνει, πως η γνωστή και αγαπημένη παρουσιάστρια, δεν μπορεί ταυτόχρονα να βρίσκεται και στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», αλλά και στο «Power of  Love» και κάπως έτσι η απόφαση πάρθηκε και η Μαρία δεν θα είναι στο «Ταλέντο». Η Μαρία για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, θ ΄αναζητήσει τα… μυστικά της αγάπης.

Φυσικά, αυτό σημαίνει, πως ,ήδη, στο κανάλι του Φαλήρου έχει ξεκινήσει το… σαφάρι αναζήτησης του τρίτου προσώπου, που θα έρθει και θα συμπληρώσει την επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το οποίο επιστρέφει δριμύτερο, με τον Γιώργο Λιανό στη παρουσίαση.

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook