Μέθυσε και γάζωσε το σπίτι του γείτονα

μέθυσε-και-γάζωσε-το-σπίτι-του-γείτονα-181486

karampinaΤα χρειάστηκε για τα καλά ένας ηλικιωμένος, όταν ένας συγχωριανός του με τον οποίο είχε διαφορές έγινε… στουπί στο μεθύσι και πολιόρκησε το σπίτι του στο ορεινό χωριό Πύργος της Υπάτης στην Φθιώτιδα, «γαζώνοντάς» το με σκάγια επί τέσσερις ολόκληρες ώρες, χωρίς να τον εμποδίσει κάποιος!

Ο άτυχος 70χρονος ήταν μόνος στο σπίτι του όταν ο ηλικίας 42 χρόνων δράστης βγήκε στο δρόμο πυροβολώντας και απειλώντας, παρά την προσπάθεια κάποιων φίλων του να τον συγκρατήσουν! Οι μπαλωθιές έπεφταν βροχή, όπως και οι… βρισιές και οι απειλές του δράστη, κι έτσι αναγκάστηκαν και αυτοί να κρυφτούν για να μην κινδυνεύσουν. Το επεισόδιο διήρκεσε από τη 1 ως τις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος βρίσκονταν σε άλλο περιστατικό!

Μετά τις αλλεπάλληλες εκκλήσεις των κατοίκων του χωριού, ο 42χρονος πιστολέρο συνελήφθη τελικά και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας. Έτσι, μπόρεσε να βγει και ο 70χρονος από το σπίτι του όπου είχε ταμπουρωθεί, αλλά μόνο για να διακομιστεί στο νοσοκομείο Λαμίας έχοντας υποστεί ισχυρό σοκ βλέποντας το χάρο με τα μάτια του!

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook