Λύθηκε το θέμα των οφειλών στον ΟΦΗ

λύθηκε-το-θέμα-των-οφειλών-στον-οφη-566744

Λύθηκε το θέμα των οφειλών στον ΟΦΗ, σύμφωνα με τον αμυντικό μέσο της ηρακλειώτικης ομάδας, Ανέστη Νάστο, ο οποίος μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και δήλωσε πως ύστερα από συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του συλλόγου, Φώτη Τσάλο, το θέμα τακτοποιήθηκε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη διεκδίκηση του ίδιου – και ορισμένων συμπαικτών του – χρημάτων που τους οφείλονταν από την περασμένη σεζόν:

«Το θέμα τακτοποιήθηκε. Συζητήσαμε με τον πρόεδρο, τον κύριο Τσάλο, του αναφέραμε τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρχαν από πέρσι και ανέλαβε να τις τακτοποιήσει για τον καθένα ξεχωριστά. Τις επόμενες ημέρες θα λυθούν και κάποιες άλλες υποθέσεις της ομάδας και αύριο που είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο Γεντί Κουλέ θα ξεκινήσουμε κανονικά την προετοιμασία μας».

Για τον νέο πρόεδρο του ΟΦΗ:

«Ο κύριος Τσάλος δεν είναι ούτε μια εβδομάδα στην ομάδα και προσπαθεί να τακτοποιήσει παλιές οφειλές, μεταγραφές, την προετοιμασία και όλα όσα χρειάζονται. Το τηλέφωνό του δεν σταματάει να χτυπάει και προσπαθεί να βάλει τα πάντα σε μία σειρά. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα δούμε το έργο του».

Για το αν ο κόσμος στηρίζει την ομάδα:

«Ο ΟΦΗ έχει κόσμο και ιστορία. Οι μέτοχοι που εμπλέκονται πρέπει να σταθούν στο πλευρό του προέδρου στην προσπάθεια που γίνεται ώστε ο ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Ο κόσμος έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα στην ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα και πιστεύω ότι θα το ξανακάνει. Σε αυτό θα συμβάλλουμε κι εμείς με την απόδοσή μας μέσα στο γήπεδο. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που ανήκει στην Superleague και εννοείται ότι στόχος μας είναι η άνοδος. Προσωπικά θέλω ο στόχος μας να είναι η νίκη κάθε Κυριακή και αν όλα πάνε καλά θα έρθει και η άνοδος».

Για την ομάδα που χτίζεται ενόψει της νέας σεζόν:

«Κοιτάζω να κάνω τη δουλειά μου μέσα στο γήπεδο, βάσει όσων μου ζητάει ο προπονητής. Ούτε εγώ, ούτε κανένας άλλος δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι από μόνοι μας. Το σύνολο είναι που καταφέρνει πράγματα και είναι δουλειά του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή να φτιάξουν μια καλή ομάδα».

Για την αβεβαιότητα που επικρατεί στην Stoiximan.gr Football League:

«Κάθε χρόνο υπάρχει αβεβαιότητα για την έναρξη του πρωταθλήματος και για το πόσες ομάδες θα λάβουν μέρος. Όσο πιο γρήγορα λυθεί φέτος αυτό το πρόβλημα, τόσο καλύτερα θα είναι για τις ομάδες. Υπάρχουν πολλά θέματα που εξαρτώνται από αυτό, όπως οι χορηγίες και η ασφάλιση των παικτών. Το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είναι λίγο αβέβαιο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook