Λονδίνο: Συνελήφθη 40χρονη που επιχείρησε να διαρρήξει το σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ

λονδίνο-συνελήφθη-40χρονη-που-επιχείρη-585596

Μια γυναίκα συνελήφθη στο Λονδίνο με την κατηγορία ότι αποπειράθηκε να διαρρήξει το νηπιαγωγείο όπου φοιτά ο πρίγκιπας Τζορτζ, ο δισεγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο τετράχρονος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τη φοίτησή του στο ιδιωτικό σχολείο Τόμας Μπάτερσι, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Το γεγονός αυτό πήρε μεγάλη δημοσιότητα στη Βρετανία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες.

Η Μητροπολική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι μια 40χρονη γυναίκα συνελήφθη σε σχέση με ένα «επεισόδιο» που σημειώθηκε στο σχολείο την Τρίτη και έχει τεθεί υπό κράτηση. Η γυναίκα πιστεύεται ότι με κάποιον τρόπο απέκτησε πρόσβαση στο σχολείο αλλά η αστυνομία δεν διευκρίνισε τι ακριβώς συνέβη.

«Συνεργαζόμαστε με το σχολείο, όπου φοιτά η Αυτού Υψηλότης ο πρίγκιπας Τζορτζ, για να επανεξετάσουμε τα μέτρα ασφαλείας μετά το επεισόδιο», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Μια εκπρόσωπος του Ανακτόρου Κένσινγκτον, της κατοικίας της οικογένειας του πρίγκιπα Ουίλιαμ είπε: «Είμαστε ενήμεροι για το ζήτημα αλλά δεν σχολιάζουμε θέματα ασφαλείας».

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook