Λεβέντης για αλλαγή φύλου στα 15: Δεν μπορώ να ψηφίσω κάτι που δεν εγκρίνει η κυρία Νατάσα!

«Όταν από Κωνσταντίνος γίνει Κωνσταντίνα περισσότερο θα τον περιγελούν στο σχολείο» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στο σχέδιο νόμου με το οποίο προωθείται η νομική κατοχύρωση της αλλαγής φύλου από την ηλικία των 15.
«Είμαι το πιο φιλοευρωπαϊκό κόμμα, πάντα στήριξα τις μεταρρυθμίσεις, από την Ευρώπη αντιγράφω ό,τι εγκρίνω, δεν αντιγράφω τα πάντα» επισήμανε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» στον Σκάι.

Επειδή όμως οι συνομιλητές του δημοσιογράφοι φαίνεται ότι δεν πείθονταν από τις εξηγήσεις του Βασίλη Λεβέντη, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επικαλέστηκε το απίστευτο επιχείρημα ότι δεν μπορεί να υπερψηφίσει κάτι στη Βουλή όταν δεν συμφωνεί η σύζυγός του…
«Κάτι που δε μπορώ να πάω στο σπίτι μου στην κυρία Νατάσα να την πείσω δεν μπορΌταν δεν μπορώ α ψηίσω κάτι που δεν εγκρίνει η κυρία Νατάσα

«Κάτι που δεν μπορώ να πάω στο σπίτι μου στην κυρία Νατάσα να της το εξηγήσω δεν θα πάω να ψηφίσω στη Βουλή! Εγώ πριν να πάω στη Βουλή πρώτα εξηγώ στη γυναίκα μου» τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης αναφερόμενος στο γιατί αρνείται την αλλαγή φύλου από την ηλικία των 15.

«Της λέω προχθές εκεί που πίναμε καφέ “θα ψηφίσουμε ανταλλαγή πληροφοριών με ξένες τράπεζες για ξέπλυμα χρήματος”. Μου λέει “ωραίο, κάντο”» αφηγήθηκε ο κ.Λεβέντης και συνέχισε: «Τώρα τι να πω στη Νατάσα; Ότι απέναντι ο Χρήστος θα λέγεται Χριστίνα;».

«Είπα να τους κρεμάσουμε; Είπα να τους σκοτώσουμε; Αντίθετα είπα να τους δώσουμε και σύνταξη, την εργασία τους» συνέχισε και δεσμεύθηκε: «Εγώ δηλώνω ότι η Ένωση Κεντρώων ή αυτοδυνάμως ή όπου συμμετέχει σε κυβέρνηση θα καταργήσει αυτό τον νόμο…».

protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΜετά την Δανία και στην Ελλάδα το… γαμήλιο στοματικό σεξ! | Photos
Επόμενο άρθροΜαρτυρία-σοκ για το έγκλημα στη Σητεία: «Ρε παιδιά, ρε παιδιά…» φώναζε ο καρδιολόγος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ