Λαφαζάνης: «Την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονιακός αρμαγεδδώνας»

λαφαζάνης-την-ελλάδα-την-περιμένει-έ-279546

«Μπορεί να χάσαμε μια μάχη, αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο» είπε ο πρόεδρος της ΛΑΕ σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης – «Θα ανασυγκροτηθούμε και θα περάσουμε στην αντεπίθεση»

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας τοποθετήθηκε επί των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ο κ. Παναγιώτης Λαφαζάνης ευχαρίστησε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που τίμησαν την ΛΑΕ με την ψήφο τους, τα στελέχη του κόμματος που όπως είπε στάθηκαν «στην πρώτη γραμμή ενός τίμιου αγώνα» παρότι πολλές φορές «αντιμετώπισαν επιθέσεις με χτυπήματα κάτω από τη μέση» και όλους όσοι πλαισίωσαν με μαχητικότητα τα ψηφοδέλτια και αγωνίστηκαν για το καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα.

«Μπορεί να χάσαμε μια μάχη, αλλά δεν χάσαμε τον πόλεμο» τόνισε ο κ. Λαφαζάνης και διεμήνυσε ότι «ο αγώνας μας συνεχίζεται με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και τόλμη γιατί έχουμε αρχές και αξίες, γιατί αναδείξαμε στόχους και πολιτικές που ανταποκρίνονται στο συμφέρον του τόπου και του λαού».

«Την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονιακός αρμαγεδδώνας. Δεν πρόκειται να λιποτακτήσουμε. Θα είμαστε και αύριο εδώ. Οι στόχοι μας είναι υψηλοί και πολύ επίκαιροι για την ανεξαρτησία και τη δικαιοσύνη. Θα ανασυγκροτηθούμε και θα περάσουμε στην αντεπίθεση» υπογράμμισε.

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook