Λαμία: Τρένο έπεσε σε αποθήκη και ο μηχανοδηγός το έβαλε στα πόδια

λαμία-τρένο-έπεσε-σε-αποθήκη-και-ο-μηχα-721788

Παραλίγο τραγωδία να εξελισσόταν μετά τις 5 το πρωί στην Λαμία, όταν επιβατική αμαξοστοιχία με δύο βαγόνια που εκτελούσε το τοπικό δρομολόγιο Λιανοκλάδι-Στυλίδα, την στιγμή που περνούσε από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Λαμίας, εκτροχιάστηκε με χαμηλή ταχύτητα και καρφώθηκε σε μία αποθήκη του Σταθμού και συγκεκριμένα στο βρεζινοστάσιο.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και πιθανόν κάποιος να μην είχε αλλάξει τις κατευθύνσεις στις γραμμές, η αμαξοστοιχία καρφώθηκε στην αποθήκη και κυριολεκτικά μπήκε μέσα σε αυτή κατεδαφίζοντας τον τοίχο.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά οι μοναδικοί δύο επιβάτες, η συνοδός του μηχανοδηγού και μία επιβάτης, ενώ για μία από τις δύο γυναίκες χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό της.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Λαμίας για τις Πρώτες Βοήθειες. Αυτό που σίγουρα προκαλεί εντύπωση όμως, είναι πως αμέσως μετά το ατύχημα, ο μηχανοδηγός του τρένου, που δεν είχε χτυπήσει, εγκατέλειψε το σημείο και ετράπη σε φυγή…

Για αρκετή ώρα παρέμενε άφαντος και τον αναζητούσε η Αστυνομία, μέχρι που οικειοθελώς εμφανίστηκε και παραδόθηκε αργότερα το πρωί στην Τροχαία Λαμίας, άντρες της οποίας προχώρησαν αμέσως στην σύλληψή του. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Λαμίας.

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook