Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μιλά ανοιχτά για την σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη

102103Πολλά έχουν ακουστεί για την σχέση των δυο γυναικών, καθώς κάποτε έκαναν συχνές κοινές εμφανίσεις και δήλωναν φίλες, κάτι που δε γίνετε τον τελευταίο καιρό…

Αντίθετα πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για κακή σχέση των δυο γυναικών αλλά και σπόντες που πετά η μια στην άλλη.

Σε όλες αυτές τις φήμες αποφάσισε να δώσει τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλώντας ανοιχτά για την σχέση της με την Ελενη Μεναγάκη στο περιοδικό “Hello”.

«Η έννοια της φιλίας είναι μεγάλη και ιερή, και αποδεικνύεται μετά από χρόνια. Μια σχέση διαπροσωπική είναι πολυδιάστατη. Μπορεί να μη μιλάς με τον άλλον κάθε πέντε λεπτά, μπορεί επίσης η φάση που διανύει ο καθένας να μην είναι ίδια. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν είστε πια φίλοι. Μπορεί εγώ αυτή τη στιγμή να βιώνω μια κατάσταση και η Ελένη να βιώνει κάτι άλλο. Αυτό δε σημαίνει ότι έχουν χαλάσει οι σχέσεις μας, ότι δεν μιλάμε, ότι την έχω προσεγγίσει χωρίς ανταπόκριση ή οτιδήποτε άλλο ακούγεται. Όχι, κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και δεν υπήρξε ποτέ. Μάλιστα, ο πρώτος άνθρωπος που πήρα όταν έχασα το σκύλο μου ήταν η Ελένη Μενεγάκη κι ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου μ’ ένα δικό της τρόπο, που θα ήθελα να τον κρατήσω μόνο για μας», όπως χαρακτηριστικά είπε η παρουσιάστρια.

Πηγή: Hello

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ