Κυριάκος: Εισφορές σε λογικά πλαίσια για τους μηχανικούς

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε την ανάγκη οι αδειοδοτήσεις να γίνονται ηλεκτρονικά, τόσο για την καταπολέμηση της διαφθοράς, όσο και για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας

Συνάντηση με νέους μηχανικούς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να αποτυπώσουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τη φορολογική και ασφαλιστική πολιτική, είχε την Πέμπτη το βράδυ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

mitsotakis_mixanikoi1Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο και της κατάρτισης του κυβερνητικού προγράμματος του Κόμματος, θα έχει αλλεπάληλες συναντήσεις με πολίτες στο χώρο εργασίας τους. Σκοπός του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να επισκεφθεί τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες τους και να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση.

Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε την ανάγκη οι εισφορές να είναι σε λογικά επίπεδα για να μπορούν να τις πληρώνουν οι μηχανικοί και την ίδια στιγμή να υπάρξουν έσοδα για το κράτος, να διατηρηθεί η εγγυοδοσία από το ΤΣΜΕΔΕ. Επιπλέον, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε την ανάγκη οι αδειοδοτήσεις να γίνονται ηλεκτρονικά, τόσο για την καταπολέμηση της διαφθοράς, όσο και για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΣτους 136 οι νεκροί από τη γρίπη | Πολλές επιπλοκές από τον ιό
Επόμενο άρθροΓιατί χώρισε ο Γκλέτσος την κόρη της Λάσκαρη | Επιτέλους αποκαλύφθηκε ο λόγος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ