Κυκλοφόρησε το νέο Go Hania 02/05/2018

κυκλοφόρησε-το-νέο-go-hania-02-05-2018-683964

Ιωσήφ Πετρώφ, Γιάννης Κουκουράκης, Εύη Ντουράκη, Αντώνης Ροκάκης, Μάνθος Αρχοντάκης, Γιάννης Τερζής και πολλοί άλλοι στις σελίδες του….

200 σελίδες με συνεντεύξεις, μόδα, ιδέες για καλοκαιρινή διακόσμηση, φωτογραφίσεις γάμου και πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Μαθαίνουμε για τον espresso made in Chania από την Αρχοντάκης ΑΒΕΕ. Μας ξεναγεί ο Μάνθος Αρχοντάκης.Συζητάμε για πολλά και ενδιαφέροντα με τον νέο Πρόεδρο του ΕΒΕΧ Αντώνη Ροκάκη σε ποδοσφαιρικό κλίμα με φάουλ και πέναλτι.Βλέπουμε τα δυνατά και αδύναμα σημεία των Ενετικών λιμανιών Χανίων και Ρεθύμνου σε μια κόντρα στο Φάρος φίνις.Ενημερωνόμαστε για την μόδα από ένα πολυσέλιδο fashion editorial και για την διακόσμηση από ένα αναλυτικό Home & Deco sectionΣτην γαστρονομία και το fine dinning μας ξεναγεί ο φημισμένος σεφ Ιωσήφ Πετρώφ.Λόγω εποχής προετοιμαζόμαστε για τους γάμους του καλοκαιριού με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό από Χανιώτες φωτογράφους.

Για το κρασί και τα του Οινοποιείου Ντουράκη μας ενημερώνει η Εύη Ντουράκη ενώ ο Χανιώτης ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Κουκουράκης δίνει μια ανατρεπτική συνέντευξη στον Γιώργο Κολομπάκη.

Από το Ρέθυμνο ορμώμενος ο Βαγγέλης Τερζής μας εξηγεί πως δημιουργεί τέχνη από ανακυκλωμένα υλικά και την εξάγει σε όλη την υφήλιο.

Ακόμα, πολυσέλιδο Auto Moto, o οδηγός διασκέδασης Go Out και ένα άρθρο για την σεξουαλική παρενόχληση και στα Χανιά.

Go Hania, Κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook