«Κραυγή αγωνίας» από το διοικητικό προσωπικό του ΤΕΙ Κρήτης

κραυγή-αγωνίας-από-το-διοικητικό-πρ-91939

tei kritis1Στη Βουλή τα σοβαρά λειτουργικά προβλήματα στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης που δημιουργούνται λόγω της έλλειψης διοικητικού προσωπικού, μέσω σχετικής αναφοράς του βουλευτή Χανίων κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος διαβιβάζει το σχετικό έγγραφο του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων του ιδρύματος.

Στο εν λόγω έγγραφο, θίγονται τα σοβαρά λειτουργικά προβλήματα που έχουν προκύψει κατά τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, λόγω της ραγδαίας μείωσης του αριθμού των διοικητικών υπαλλήλων. Χαρακτηριστικά αναφέρεται, ότι την διετία 2011-2013, συνολικά 71 διοικητικοί υπάλληλοι έφυγαν, λόγω είτε συνταξιοδότησης ή κινητικότητας, με αποτέλεσμα όλο και λιγότερο προσωπικό να καλείται να διεκπεραιώσει  όλο και μεγαλύτερο φόρτο εργασίας.

Τέλος, δεδομένου ότι η ποιότητα των προσφερόμενων στους φοιτητές σπουδών είναι άμεσα συνηρτημένη, μεταξύ άλλων, και με την επάρκεια του διοικητικού ανθρώπινου δυναμικού, όπως διαπιστώνει ο κ. Μαρκογιαννάκης, καλεί τον υπουργό παιδείας κ. Λοβέρδο, να εξετάσει το περιεχόμενο των σχετικών επισημάνσεων.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook