Κρατούμενοι έκλεβαν ίντερνετ από ξενοδοχείο για να βλέπουν… πορνό

Σε μία απίστευτη ανακάλυψη προχώρησαν οι υπεύθυνοι της φυλακής του Λέστερσαϊρ στην Αγγλία, μετά από έρευνα που έκαναν στα δωμάτια των κρατουμένων.

Εκεί ανακάλυψαν οτι κάποιοι από αυτούς είχαν στην κατοχή τους κινητά τηλέφωνα, όμως το απίθανο δεν ήταν αυτό, αλλά το γεγονός οτι κατάφερναν να κλέβουν ίντερνετ για να βλέπουν πορνό.

Ακριβώς δίπλα από την φυλακή υπάρχουν κάποιες πανσιόν που διαθέτουν wifi, όπως και κάποια σπίτια μέσω των οποίων οι κρατούμενοι συνδέονταν online.

Για αυτό και η διοίκηση της φυλακής έστειλε επιστολή σε όλους ζητώντας τους να βάλουν κωδικούς ασφαλείας, κάτι όμως που δεν άρεσε στους περισσότερους.
A letter has now been sent to people in nearby homes asking them to protect their wifi connections or to turn off the hotspots. Pictured is the inside of HMP Gartree«Δεν είμαι καθόλου χαρούμενη με την επιστολή αυτή. Θα έπρεπε η φυλακη να λύσει το πρόβλημα, όχι εμείς. Το πραγματικό πρόβλημα λοιπόν δεν είναι οτι έχουμε το wifi ανοιχτό, αλλά οτι οι κρατούμενοι έχουν κινητά», είπε μία γειτόνισά.

Ο 65χρονος Πέτερ Τζάκσον, το είδε από μία άλλη οπτική γωνία, λέγοντας: «Ο κόσμος είναι αηδιασμένος που το ίντερνέτ τους, χρησιμοποιείται από εγκληματίες, ειδική για την παρακολούθηση πορνό. Ένας Θεός ξέρει τι μπορεί να βλέπουν».

gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ