Κρατηθείτε! Αυτά είναι τα καθαρά κέρδη του ΣΚΑΪ από την προβολή του «Survivor»

Λίγες εβδομάδες μετά το τέλος του Survivor, λεπτομέρειες σχετικά με τα κέρδη του ΣΚΑΪ από την προβολή του καθώς και άλλες παρασκηνιακές πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σχετικά, λοιπόν, με τα καθαρά κέρδη που απέφερε η προβολή του reality show, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του typologies.gr, αυτά ανέρχονται στα 3 εκατ. ευρώ στη ζώνη 21.00-1.00, συνυπολογίζοντας το κόστος των δικαιωμάτων, της παραγωγής και τα έσοδα από τη διαφήμιση και την τοποθέτηση προϊόντος. Αντίστοιχα, η κερδοφορία από το «Voice» ήταν 1,3 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η αξιόπιστη πηγή του ίδιου ρεπορτάζ στο εν λόγω site, ο Ατσούν Ιλιτζαλί, ο Τούρκος Παραγωγός που γνωρίσαμε και εμείς μέσα από την τηλεόραση, πρότεινε δύο φορές στον ΑΝΤ1 να αναλάβει την προβολή του Survivor, με τις συζητήσεις μάλιστα να φτάνουν σε πολύ ανώτατο επίπεδο, ωστόσο, και τις δυο φορές η απάντηση ήταν αρνητική. Με ποιο επιχείρημα; Το υψηλό κόστος και την άποψη που επικρατούσε ότι δεν μπορεί να σταθεί reality μακριά από το κανάλι του Αμαρουσίου.

govastileto.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΨύξη από air condition; Τι κάνουμε για να φύγει πιο γρήγορα…
Επόμενο άρθροΚιάσσος: «Ήθελα να σταματήσω στον ΟΦΗ, αλλά υπήρξε κοροϊδία προς το μέρος μου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ