Κρήτη| «Χτυπούσε τον πατέρα μου με μπαλτά σαν να σφάζει γουρούνι»

κρήτη-χτυπούσε-τον-πατέρα-μου-με-μπαλ-151986

mpaltasΣυγκλονιστική είναι η μαρτυρία της κόρης του 49χρονου επιχειρηματία από την Ιεράπετρα της Κρήτης, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τον Πακιστανό με τον μπαλτά την ώρα που έτρωγε σε ταβέρνα.

«Έζησα ένα γεγονός που δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Ο πατέρας μου ήταν αιμόφυρτος, κι εκείνος τον χτυπούσε με μανία σαν να έσφαζε κανένα γουρούνι. Δεν υπάρχει χαρακτηρισμός γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Έπραξε τόσο ανελέητα και τόσο ψυχρά», είπε η κόρη του θύματος, η οποία αρνήθηκε ότι ο πατέρας της του χρωστούσε πέντε ευρώ και τόνισε ότι δεν τον γνώριζαν καν.

Όπως είπε η κοπέλα, ο πατέρας της κι εκείνη βρίσκονταν στο μαγαζί του αδελφού της, όταν κάποια στιγμή εκείνος πήγε στην απέναντι ταβέρνα για να φάει κάτι. Έκατσε σε ένα τραπέζι με την πλάτη στον δρόμο και μετά από πέντε λεπτά εμφανίστηκε ο Πακιστανός που άρχισε να τον χτυπάει με μανία με τον μπαλτά.

  • «Ξαφνικά είδα τον πατέρα μου να πέφτει κάτω

Ένας κύριος σηκώθηκε, πήρε μια καρέκλα και απέτρεψε να συμβούν τα χειρότερα. Μόλις συνειδητοποίησα τι συνέβαινε πήγα απέναντι και όταν ήταν έτοιμος να κάνει και άλλη απόπειρα να τον χτυπήσει, τον έσπρωξα. Εγώ και ο κύριος που ήταν εκείνη τη στιγμή εκεί αποτρέψαμε τα χειρότερα. Όλοι είχαν πάθει σοκ, μπορεί να φοβήθηκαν ή να μην είχαν χρόνο να αντιδράσουν. Από το σοκ που είχαν πάθει δεν ειδοποίησαν ούτε το ΕΚΑΒ», είπε.

Όπως αποκάλυψε μετέφεραν στο νοσοκομείο τον πατέρα της με ιδιωτικό αυτοκίνητο κι εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα όπως είπε όλους στην οικογένειά της τους βασανίζει ένα μεγάλο «γιατί», αφού κανείς τους δεν γνώριζε τον Πακιστανό και δεν είχε διαφορές μαζί του.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook