Κρήτη | Φοιτήτρια γέννησε δίδυμα με φυσιολογικό τοκετό και “κούφανε” γιατρούς και μαίες!

Περισσότεροι από 18 γιατροί και μαίες βρέθηκαν στη γέννηση καθώς κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή περίπτωση, μια και η γέννηση διδύμων γίνεται συνήθως με καισαρική τομή!

Το θαύμα της ζωής πήρε σάρκα και οστά για άλλη μια φορά σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου!

Νεαρή μητέρα από το Ηράκλειο γέννησε για τρίτη φορά, μεγαλώνοντας την οικογενειακής της ευτυχία ακόμη περισσότερο.

Τίποτα όμως στην περίπτωση αυτή δε θυμίζει μία φυσιολογική γέννα.

Κι αυτό γιατί πρόκειται για τη γέννηση διδύμων, τα οποία ήρθαν στον κόσμο με φυσιολογικό τοκετό.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, στη Μαιευτική Κλινική του ΠΑΓΝΗ είχε σημάνει συναγερμός καθώς η 25χρονη από το Ηράκλειο, γέννησε δίδυμα με φυσιολογικό τοκετό, γεγονός που συμβαίνει στο νοσοκομείο μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

Η 25χρονη Εβίτα που είναι μητέρα, άλλων δύο παιδιών, ενός αγοριού 4,5 ετών και ενός κοριτσιού μόλις 20 μηνών έφερε στον κόσμο τα δύο νέα μέλη της οικογένεια της, επίσης ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Περισσότεροι από 18 γιατροί και νοσηλευτές παρίστανται στη γέννηση των διδύμων, καθώς κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή περίπτωση, μια και η γέννηση διδύμων γίνεται συνήθως με καισαρική τομή.

Παρά τις αρχικές διαφωνίες των γιατρών, που παρακολουθούσαν την 25χρονη Εβίτα, καθόλη τη διάρκεια της κύησης, η ίδια επέλεξε να φέρει στον κόσμο τα παιδάκια της με φυσιολογικό τοκετό.

Η 25χρονη νεαρή μητέρα, που έχει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της τον 30χρονο σύζυγο της, είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Δομικών Έργων του ΤΕΙ Κρήτης και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.

(Φώτο Αρχείου)

zarpanews.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. […] Η 25χρονη νεαρή μητέρα, που έχει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της τον 30χρονο σύζυγο της, είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Δομικών Έργων του ΤΕΙ Κρήτης και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.Πηγή […]

  2. […] Η 25χρονη νεαρή μητέρα, που έχει από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της τον 30χρονο σύζυγο της, είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Δομικών Έργων του ΤΕΙ Κρήτης και παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια.Πηγή […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ