Κρήτη | Τρία άτομα στη θάλασσα μετά από καυγά στο λιμάνι

κρήτη-τρία-άτομα-στη-θάλασσα-μετά-από-59538

rethymno0Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο ενετικό λιμάνι του Ρεθύμνου, μετά από παρεξήγηση που έγινε σε νυχτερινό κέντρο, που είχε ως αποτέλεσμα τέσσερα τουλάχιστον άτομα να πετάξουν στη θάλασσα τρεις νεαρούς θαμώνες του μπαρ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, για μία ασήμαντη αφορμή δημιουργήθηκε παρεξήγηση ανάμεσα στους τρεις νεαρούς θαμώνες με άτομα του μαγαζιού. Ο καυγάς μεταφέρθηκε έξω από το κατάστημα, όπου τέσσερα τουλάχιστον άτομα, μεταξύ αυτών και ένας 52χρονος, φέρονται να χτύπησαν τους τρεις νεαρούς, έναν 24χρονο και δύο 26χρονους, και στη συνέχεια τους πέταξαν στα παγωμένα νερά του ενετικού λιμανιού και τους άφησαν αβοήθητους. Ο ένας εξ αυτών, μάλιστα, είχε τραυματιστεί στον ώμο, ενώ ο δεύτερος δεν ήξερε καλό κολύμπι, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η ζωή του. Τελικά, οι τρεις νεαροί κατάφεραν να βγουν σώοι από την παγωμένη θάλασσα.Ειδοποιήθηκε άμεσα η αστυνομία, όμως όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί οι δράστες είχαν τραπεί σε φυγή.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψαν τα στοιχεία ενός 52χρονου, ο οποίος εργάζεται ως προσωπικό ασφαλείας στη νυχτερινή επιχείρηση και όπως διαπιστώθηκε χωρίς την προβλεπόμενη άδεια. Γι’ αυτό, συνελήφθη ο 45χρονος ιδιοκτήτης του μπαρ, ο οποίος το ίδιο βράδυ αφέθηκε ελεύθερος, μετά από τις διώξεις που του ασκήθηκαν από τον εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Επίσης, οι αστυνομικές αρχές έχουν καταλήξει στα στοιχεία και τριών ακόμα ατόμων, που συμμετείχαν στη συμπλοκή και κατά πληροφορίες έχουν εργασιακή σχέση με την επιχείρηση.

Σε βάρος των τεσσάρων ατόμων σχηματίστηκε δικογραφία για την πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και για έκθεση ατόμων σε κίνδυνο, η οποία παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου.

Πηγή: goodnet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook