Κρήτη | Τους «μάγκωσαν» στα πράσα, όταν έκαναν το «αλισβερίσι»

κρήτη-τους-μάγκωσαν-στα-πράσα-όταν-441511

Συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 64, 49, 40 και 61 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες (14.10.2016) το πρωί οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν ο 64χρονος με τον 49χρονο να προμηθεύουν με ποσότητα κάνναβης τον 40χρονο και τον 61χρονο και συνελήφθησαν.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στους συλληφθέντες και διενεργήθηκαν έρευνες σε οικίες και σε κατάστημα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 479,7 γραμμάρια κάνναβης, δύο ζυγαριές ακριβείας  και δύο κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook