Κρήτη | Τουρίστρια κατήγγειλε το βιασμό της από δύο άνδρες | Συλλήψεις από τους Λιμενικούς

Στην σύλληψη δύο αλλοδαπών που κατηγορούνται για τον βιασμό τουρίστριας, προχώρησαν οι λιμενικοί του Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης, το λιμεναρχείο Ρεθύμνου «ενημερώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. για την ύπαρξη αλλοδαπής η οποία κατήγγειλε ότι εξαναγκάστηκε σε συνουσία από δύο άτομα στο λιμενοβραχίονα του εμπορικού λιμένα Ρεθύμνου. Κατά τη διενέργεια της προανάκρισης και μετά από περισυλλογή βιντεοσκοπικού υλικού, οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και συνελλήφθησαν σε λιγότερο από 24 ώρες.»

Η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΛΣ ΔΥΤ. ΚΡΗΤΗΣ συγχαίρει δημόσια όλους τους συναδέλφους του Λ/Χ ΡΕΘΥΜΝΟΥ γιατί ενεργώντας άμεσα και με αριστοτεχνικό τρόπο, εξιχνίασαν ταχύτατα υπόθεση βιασμού αλλοδαπής υπηκόου από δύο άνδρες Αλβανικής καταγωγής.

Συγκεκριμένα, το Λ/Χ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ενημερώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. για την ύπαρξη αλλοδαπής η οποία κατήγγειλε ότι εξαναγκάστηκε σε συνουσία από δύο άτομα στο λιμενοβραχίονα του εμπορικού λιμένα Ρεθύμνου. Κατά τη διενέργεια της προανάκρισης και μετά από περισυλλογή βιντεοσκοπικού υλικού, οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και συνελλήφθησαν σε λιγότερο από 24 ώρες.

Τέτοιες άμεσες επιτυχίες, μας κάνουν να νοιώθουμε υπηρηφάνεια για το ήθος και τη ποιότητα των συναδέλφων μας, αλλά προσδίδουν και αίσθημα ασφάλειας στο πολίτη, που είναι και ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της Υπηρεσίας μας. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.»

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ