Κρήτη | «Τον ρήμαξαν» | Του έκλεψαν 50 κουνέλια και δύο αρνιά

Μια μεγάλη αλλά όπως φαίνεται όχι και πρωτοφανής κλοπή έγινε σε περιοχή λίγο έξω απ’ την Ιεράπετρα και συγκεκριμένα στο 5ο χιλιόμετρο προς την Μακρυλιά στην Ιεράπετρα  Λασιθίου, σε εμφανές απ’ το δρόμο σημείο.

Χθες, πρωί της Κυριακής, η οικογένεια που όπως κάθε μέρα πήγαινε στο χωράφι για να φροντίσει τα ζώα τα οποία εξέθρεφε εκεί, είδε τις πρώτες εικόνες καταστροφής. Οι περιφράξεις είχαν κοπεί, και απ’ το χωράφι έλειπαν και τα 50 κουνέλια που υπήρχαν, μαζί μάλιστα με τις κουνελιάστρες. Ο δράστης ή πιθανότατα δράστες, μαζί με τα κουνέλια άρπαξαν και τα δύο αρνιά, ενώ άφησαν πίσω τις λίγες κότες που επίσης είχε εκεί η οικογένεια.

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, διέρρηξαν την αποθήκη που υπήρχε και πήραν από μέσα ότι βρήκαν. Όλα τα αγροτικά εργαλεία, ελαιοραβδιστικά κ.α.

Όπως εκτιμά η οικογένεια φαίνεται πως για την κλοπή αυτή έδρασαν τουλάχιστον δύο άτομα με ένα όχημα.

Αυτή είναι μάλιστα η 4η φορά που γίνεται κλοπή στο συγκεκριμένο κτήμα, με την τελευταία να έγινε τα Χριστούγεννα, όταν οι δράστες πήραν τις γαλοπούλες που βρήκαν εκεί.

Η οικογένεια κάλεσε άμεσα το Α.Τ Ιεράπετρας που κατέγραψε και ερευνά το περιστατικό, ενώ καλεί όποιος ξέρει ή έχει δει κάτι να βοηθήσει μιλώντας στο τμήμα της Ιεράπετρας.

Πηγή : radiolasithi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΕίπε στην αστυνομία ότι τη βίασαν για να τη μεταφέρουν δωρεάν στο σπίτι
Επόμενο άρθροΜόνος στα επείγοντα νοσοκομείου ο Άκης Τσοχατζόπουλος | Photos

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ