Κρήτη | Στον ανακριτή για την καφετέρια… κάνναβης με «τζίρο» 75.000 ευρώ

κρήτη-στον-ανακριτή-για-την-καφετέρια-649616

Ενώπιον των ανακριτικών Αρχών οδηγούνται σήμερα το πρωί οι δύο 47χρονοι άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν πριν από λίγες ημέρες για την υπόθεση των 19 κιλών χασίς που εντοπίστηκαν σε παλιά καφετέρια στο Τυμπάκι Ηρακλείου (δείτε εδώ).

Οι συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί την περασμένη Τρίτη στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος τους άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών από κοινού, με την επιβαρυντική περίσταση της κατοχής και πώλησης κατ’ επάγγελμα, με προσδοκώμενο όφελος άνω των 75.000 ευρώ.

Οι δύο άνδρες, οι οποίοι ζήτησαν προ ημερών και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν, οδηγούνται ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου σήμερα, στις 9:30 το πρωί.Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι ενας  εκ των συλληφθέντων είναι παντρεμένος με αστυνομικό η οποία και υπηρετεί αυτό το διάστημα στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι σε έρευνα στην καφετέρια που κατέχουν και χρησιμοποιούν οι συλληφθέντες, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα εργαστήριο το οποίο περιείχε πλήρη εξοπλισμό κατεργασίας κάνναβης (ηλεκτρικό αναδευτήρα, κόσκινα, αυτοσχέδιο καλούπι και λοιπά υποβοηθητικά  εργαλεία και σκεύη).

Επιπλέον, κατασχέθηκαν:

  • 16.400 γραμμάρια κάνναβης,
  • 2.584 γραμμάρια κάνναβης σε μορφή σοκολάτας,
  • ζυγαριά ακριβείας

Πηγή : neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook