Κρήτη | Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην εθνική οδό – Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας | Photos

κρήτη-τρεις-τραυματίες-σε-τροχαίο-στη-229043

troxaioΣοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9.30 το πρωί, όταν δύο επιβατηγά ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά στην εθνική οδό στο ύψος της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ένα ΙΧ στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες – υπήκοοι Αλβανίας – κινούνταν από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο, όταν ξέφυγε από την πορεία του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

troxaio1Από την αντίθετη κατεύθυνση ερχόταν ένα δεύτερο ΙΧ ο οδηγός του οποίου δεν πρόλαβε να κάνει κάποιον ελιγμό αποφυγής και συγκρούστηκε μετωπικά με το ΙΧ με τους δύο άνδρες.

Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρότατος τραυματισμός του ενός από τους δύο επιβαίνοντες στο πρώτο ΙΧ, ενώ τραυματίστηκαν και οι άλλοι δύο άνδρες που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

troxaio2Ωστόσο οι δύο άνδρες εγκλωβίστηκαν στο ΙΧ και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής ώστε να μπορέσουν οι τραυματιοφορείς να παραλάβουν τους δύο άνδρες και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο.

Η κινητοποίηση Πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ ήταν άμεση και τώρα οι γιατροί θα διαπιστώσουν πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση των τραυματιών, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ιδιαίτερα σοβαρό τραυματισμό του ενός εκ των τριών.

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook