Κρήτη | Πρώτο βραβείο για την καμπάνια «Απίστευτη Κρήτη» | Video

κρήτη-πρώτο-βραβείο-για-την-καμπάνια-74310

Το πρώτο βραβείο πανελλαδικά για την καλύτερη διαφημιστική καμπάνια του διαγωνισμού «Ελληνικά Βραβεία Διαδικτύου»  έλαβε η Περιφέρεια Κρήτης-«Incredible Crete»!

Η Διαφημιστική Καμπάνια της Κρήτης που κέρδισε την 1η θέση στην κατηγορία της ήταν  υποψήφια στα  e-awards 2013  μετά από δημόσια ψηφοφορία, και η Περιφέρεια Κρήτης ήταν ο μοναδικός φορέας του δημοσίου-αυτοδιοίκησης που συμμετείχε και είχε προκριθεί στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, κατατέθηκαν 2.927 προτάσεις για 15 κατηγορίες.

Η διάκριση του καλύτερου διαδικτυακού περιεχομένου, έγινε με κριτήρια την ανεξαρτησία, τη διάδραση, τον σεβασμό στη δεοντολογία και στο πρωτογενές περιεχόμενο.

Η ολοκληρωμένη δουλειά της Περιφέρειας Κρήτης (ιστοσελίδα και video του Θοδωρή Παπαδουλάκη) για την Κρήτη ως ασφαλή και ποιοτικό τουριστικό προορισμό, κέρδισε την πρώτη θέση για τη χρονιά που μας πέρασε  στα συγκεκριμένα βραβεία αλλά πάνω απ’ όλα στην καρδιά του κοινού.

Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης από τον Καθηγητή Δημήτρη Μπουραντά , στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε χθες στην Τεχνόπολις με παρουσιαστή τον  δημοσιογράφο Κώστα Αρβανίτη. Ανάμεσα στου υπόλοιπους νικητές στις άλλες  κατηγορίες ήταν ο Κώστας Βαξεβάνης, το protagon κ.α.

«Μια σημαντική διάκριση της Περιφέρειας μας, πρώτο βραβείο για την τουριστική προβολή από τους πολίτες. Και αυτό είναι το σημαντικό, ότι οι πολίτες ψήφισαν την καλύτερη τουριστική καμπάνια, αυτή που έχει γίνει από την Περιφέρεια μας. Είναι αποτέλεσμα σωστής οργάνωσης και συνεργασίας των στελεχών μας, των συνεργατών μας που αναγνωρίστηκε και διακρίθηκε από τους χρήστες του διαδικτύου», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

vraveusi.incrediblecreteΤα επτά μέλη της Κριτικής Επιτροπής των Ελληνικών Βραβείων Διαδικτύου e-awards:

Έλενα Ακρίτα – Δημοσιογράφος και συγγραφέας.
Γιάννης Αχλαδιώτης – φοιτητής του Γεωπoνικού Πανεπιστημίου Αθηνών, δημιουργός smartphone εφαρμογής
Δήμητρα Γαλάνη – Μουσικός, συνθέτης, τραγουδίστρια
Δημήτρης Γιαγτζόγλου– δημοσιογράφος και blogger
Νικόλαος Μπαρδάκης – δημιουργός του ιστότοπου neolaia.gr, Γενικός Διευθυντής στο Sport.gr.
Ηλίας Σούσης – Head of Agencies και YouTube Partnerships της GOOGLE για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.
Βασίλης Σωτηρόπουλος – Νομικός, Συμπαραστάτης Δημότη & Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Αθηναίων, διαχειριστής του νομικού ιστολογίου elawyer.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook