Κρήτη | Πολλά μπράβο στον Λιμενικό-Δημοτικό σύμβουλο, που έσωσε τον οδηγό από τρομακτικό τροχαίο

κρήτη-πολλά-μπράβο-στον-λιμενικό-δημο-538852

Όχι μόνο λιμενικός αλλά και δημοτικός σύμβουλος είναι τελικά ο άνθρωπος που έσπευσε να βοηθήσει πρώτος τον οδηγό που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου την Κυριακή στην Παντάνασσα, πέφτωντας στο γκρεμό. Στη συνέχεια οι διασώστες του ΕΚΑΒ και οι πυροσβέστες, ανέσυραν με δυσκολία αλλά σώο, τον οδηγό από το ΙΧ.

Ο άνθρωπος που  άκουσε το θόρυβο της πτώσης από τη γέφυρα ,έσπευσε αμέσως και έσωσε τον οδηγό, ήταν ο αρχ/στής Λ.Σ. Γιάννης Κοτσυφός, που τυγχάνει και δημοτικός σύμβουλος και παράγοντας του Δήμου Μαλεβιζίου. Ο κ. Κοτσυφός είχε βάρδια στο Λ.Τ Ληνοπεραμάτων, όταν στις 2 το πρωί άκουσε το θόρυβο και έσπευσε. Το αυτοκίνητο είχε προσγειωθεί 100 μέτρα από το Λιμενικό, στο λιμανάκι της Παντάνασσας. Ειδοποίησε Τροχαία, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική και έγινε η διάσωση.

Όπως σχολίασε ο Γιάννης Κοτσυφάκης «η γιαγιά μου έλεγε: Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτα…

Έσπασε όλες τις μπάρες,ξεριζωσε τρία δέντρα,τούμπαρε και προσγειώθηκε στα καλάμια.Μια μπάρα «σούβλισε» τη πόρτα του οδηγού, αλλα ο «μπάρμπας» είχε τη τύχη με το μέρος του…Άμεση η επέμβαση ΕΚΑΒ-ΠΥΡΟΣΒ.ΥΠ.-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ και τα καλά πρέπει να γράφονται..
Καλή ανάρρωση του εύχομαι«.

Το πραγματικά απίστευτο τροχαίο συνέβη μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Παντάνασσα, με τον οδηγό να βγαίνει σώος και αβλαβής από το αυτοκίνητο, καθώς από τη γέφυρα της εθνικής βούτηξε σε κενό βάθους 15 μέτρων και προσγειώθηκε πάνω σε «πάπλωμα» καλαμιών, αν και δύο μέτρα πιο πέρα έχει γκρεμό! Ο οδηγός, μεγάλης ηλικίας, δε φορούσε ζώνη ούτε είχε αερόσακο και, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, είχε εγκλωβιστεί, αφού χρειάστηκε να παρέμβει η ΕΜΑΚ με σβουράκι. Ο οδηγός τραυματίστηκε στο πόδι!

Συγχαρητήρια στον κ. Κοτσυφό απηύθυνε με δημόσιο μήνυμά του ο διοικητής του Α’ Λ.Τ. Ληνοπεραμάτων Μενέλαος Δαφέρμος, λέγοντάς του: «Πάντα άξιος, συνάδελφε Κοτσυφέ Ιωάννη, να προσφέρεις τις πολύτιμες υπηρεσίες σου στην κοινωνία και στο συνάνθρωπό μας». Με ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Κοτσυφός αναφέρει τη στιχομυθία με τον εγκλωβισμένο οδηγό όταν τον βρήκε ζωντανό: «Πράμα δεν έπαθες, μπάρμπα. Τυχερός είσαι. «Πονώ στο πόδι, παιδί μου», μου λέει. «Πώς θα πάω στη δουλειά;». «Μην αγχώνεσαι», του λέω (…). Πολεμώ να τον τραβήξω, αλλά πονεί και δεν ανοίγει και η κ…πορτα – σφηνωμένη – και από την άλλη πόρτα γκρεμός! Καπνό δε βλέπω στ’ αμάξι, αιμορραγία είχε λίγη στο μηρό ψηλά, αλλά μιλούσε. Το ΕΚΑΒ δίπλα, σε 5 λεπτά ήρθε και η ΕΜΑΚ με σβουράκι-λοστό, εργαλεία κ.τ.λ. και τον έβγαλε με φορείο και τον παρέδωσε στο ΕΚΑΒ σε χρόνο μηδέν για το Βενιζέλειο…» (εικονίζεται ο κ. Κοτσυφός).

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook