Κρήτη | Ξύπνησε από την καταστολή ο 6χρονος Νικόλας που είχε καταναλώσει κρασί

κρήτη-ξύπνησε-από-την-καταστολή-ο-6χρο-496132

Απ’ το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο 6χρονος Νικόλας που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα κρασιού και από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε στο νοσοκομείο να μάχεται για τη ζωή του.

Ο Νικόλας ξύπνησε από την καταστολή και η ελπίδα «φώτισε» ξανά τα πρόσωπα της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ κ. Φανουργιάκη, ο οποίος μίλησε στο neakriti.gr: «Η κατάστασή του είναι σταθερή και εμφανώς βελτιωμένη, αλλά εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων. Θα γίνουν στο προσεχές μέλλον κι άλλες εξετάσεις για να δουν οι γιατροί πράγματα που αφορούν την υγεία του».

Σύμφωνα με τον ίδιο, το μικρό παιδί έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Δεν είναι πια διασωληνωμένος ο μικρός Νικόλας, έχει επαφή με το περιβάλλον και όλοι περιμένουν πώς και πώς τη στιγμή που θα βγει από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και θα επιστρέψει στο σπίτι του.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το μικρό αγόρι από τους Στόλους του δήμου Γόρτυνας κατανάλωσε κρασί την Τετάρτη 25 Απριλίου, ενώ είχε διαφύγει της προσοχής των γονιών του.

Στις εξετάσεις που έγιναν στο 6χρονο αγόρι βρέθηκε ποσότητα αλκοόλης στο αίμα, όπως εξηγεί η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ, ενώ έγινε ενδελεχής κλινικός έλεγχος για να αποκλειστεί κάποια άλλη πιθανή παθολογική αιτία για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το παιδί.

Πηγή :neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook