Κρήτη | Ξεκίνησε η λειτουργία της μονάδας βραχείας νοσηλείας στο Βενιζέλειο

κρήτη-ξεκίνησε-η-λειτουργία-της-μονάδ-651838

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού του Βενιζελείου σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ και των κατευθύνσεων του Υπουργείου Υγείας, με στόχο την συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών προς τον πολίτη και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, ξεκίνησε σήμερα , η οργανωμένη λειτουργία της Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. «Βενιζέλειο».

Η Μονάδα Βραχείας Νοσηλείας θα παρέχει πλήρη ιατρική και νοσηλευτική υποστήριξη με εξειδικευμένο προσωπικό σε επείγοντα, παθολογικά ή χειρουργικά περιστατικά που χρήζουν ολιγόωρη παραμονή για την αξιολόγηση της κλινικής εικόνας τους, με διαγνωστικές εξετάσεις ή θεραπευτικές παρεμβάσεις.

Η συμβολή της θα είναι καθοριστική στη βελτιστοποίηση της διαχείρισης των περιστατικών και κατά συνέπεια στην αποσυμφόρηση των Κλινικών του Νοσοκομείου , γεγονός που συντελεί στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας. Σημειώνουμε δε ότι αναμένεται η προκήρυξη επτά(7) μονίμων γιατρών, σύμφωνα με την κατανομή που έχει γίνει.

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν. «Βενιζέλειο» υπενθυμίζεται ότι για το 2017, καταγράφηκε το υψηλότερο ποσοστό επισκεψιμότητας και συγκεκριμένα 97.246 επισκέψεις.

Πηγή: cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook