Κρήτη | «Ξέχασε» να περάσει από το Τελωνείο και βρέθηκε… στο κρατητήριο

κρήτη-ξέχασε-να-περάσει-από-το-τελων-675069

Συνελήφθη, 35χρονος αλλοδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα, στο Ηράκλειο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε περισσότερο από ένα κιλό καπνού.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, 35χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού, σήμερα (16.05.2018) το πρωί, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του 35χρονου, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 22 συσκευασίες συνολικού βάρους 1.100 γραμμαρίων, χωρίς να φέρουν την προβλεπόμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Ανωτέρω ποσότητα καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook