Κρήτη | Νεκρός τουρίστας σε πισίνα ξενοδοχείου | Τι λένε τα πρώτα στοιχεία

κρήτη-νεκρός-τουρίστας-σε-πισίνα-ξενο-395430

Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές για έναν 71χρονο Ισραηλινό τουρίστα, ο οποίος έχασε τη ζωή του, ενώ έκανε το μπάνιο του σε πισίνα ξενοδοχείου στο Μύρτο Ιεράπετρας, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Τα αίτια του θανάτου του ωστόσο, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών δεν οφείλονται σε πνιγμό, αλλά είναι παθολογικά.

Ο άτυχος 71χρονος τουρίστας, ο οποίος είχε κατέβει με τη σύζυγό του να κάνει το μπάνιο του στην πισίνα του ξενοδοχείο έχασε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, την ώρα που ήρθε σε επαφή με το νερό.

Η σύζυγός του πανικόβλητη όταν τον είδε να πέφτει στο νερό και να μένει ακίνητος. Φώναξε και άμεσα έσπευσαν ο ξενοδόχος και το προσωπικό του ξενοδοχείου, που άμεσα κινητοποιήθηκαν για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα.

Στο σημείο κλήθηκαν αμέσως ο αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών Ιεράπετρας κ. Νίκος Νεστωράκης, ο οποίος εργάζεται στην περιοχή, καθώς και ο φαρμακοποιός του χωριού, οι οποίοι προσπάθησαν με μαλάξεις και καρδαιοαναπνευστική αναζωογόνηση να επαναφέρουν τον 71χρονο άνδρα.

Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο έφτασε άμεσα στο Μύρτο. Οι διασώστες έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, χωρίς να καταφέρουν να «βάλουν μπρος» την καρδιά του, καθώς ο άνθρωπος παραλήφθηκε χωρίς σφυγμό.

Ο 71χρονος μεταφέρθηκε στις 2 παρά δέκα στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας, εκεί συνεχίστηκε η προσπάθεια από τους εφημερεύοντες γιατρούς να επαναφέρουν στη ζωή τον 71χρονο, όμως, οι προσπάθειές τους δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

Η πρώτη εκτίμηση των γιατρών

Σύμφωνα με την «εικόνα» που είχαν οι γιατροί στην Ιεράπετρα, και σύμφωνα με το ιατρικό ιστορικό του 41χρονου άνδρα, η πρώτη εκτίμηση των γιατρών είναι ότι έχασε τη ζωή του από παθολογικά αίτια. Σύμφωνα με τους ίδιους πιθανολογείται ρήξη ανευρύσματος ή καρδιακή ανακοπή μόλις ήρθε σε επαφή με το νερό.

Ωστόσο επειδή πέφτοντας στο νερό πέρασε νερό στους πνεύμονες, εκτιμήθηκε αρχικά ότι ήταν πνιγμός, ωστόσο σύμφωνα και με το ιστορικό που πήραν οι διασώστες και οι γιατροί φαίνεται ότι τα αίτια που έχασε τη ζωή του ήταν παθολογικά.

Αυτή τη στιγμή η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρεται αυτή τη στιγμή στο Ηράκλειο για νεκροψία νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 71χρονος άνδρας έκανε τις διακοπές του στο Μύρτος Ιεράπετρας με την πολυμελή οικογένειά του.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook