Κρήτη | Με το σκουπόξυλο «έστρωσε» στο κυνήγι

κρήτη-με-το-σκουπόξυλο-έστρωσε-στο-118673

ilikiomeniΔεν πέτυχε τον αρρωστημένο σκοπό του και πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Ο λόγος για τον 37χρονο άνδρα που, τα ξημερώματα της Παρασκευής, εισέβαλε στο σπίτι 75χρονης, στη Λατσίδα Λασιθίου, και αποπειράθηκε να τη βιάσει. Ο 37χρονος δεν κατάφερε αυτό που είχε βάλει στο μυαλό του, καθώς η 75χρονη ψύχραιμη αντιστάθηκε και κατάφερε να τρέψει σε φυγή τον επίδοξο βιαστή, τον οποίο και αναγνώρισε καθώς είναι κοντοχωριανός!

Ο 37χρονος ο οποίος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ όταν προέβη στην πράξη του, θα απολογηθεί, αύριο Δευτέρα, ενώπιον του Ανακριτή Λασιθίου.

«Νόμιζα πως έβλεπα τον διάολο» δραματική η περιγραφή της ηλικιωμένης

«Αυτός ο 37χρονος, εμπήκε απο το παράθυρο, η τηλεόραση έπαιζε και νόμιζε πως κοιμόμουν, τρόμαξα τόσο που νόμιζα ότι ήταν μπροστά μου ο διάολος. Με ένα σκουπόξυλο που είχα εκεί δίπλα, του παίξα και αμέσως πήρα τηλέφωνο το 100» ανέφερε η ηλικιωμένη που έζησε την απειλή του βιασμού στο σπίτι της στην Λατσίδα.

Σύμφωνα με την anatolh.com, η ίδια νοσηλεύεται προληπτικά στο νοσοκομείο της Νεάπολης και κάνει λόγο για την άμεση ανταπόκριση τόσο των γειτόνων στις φωνές της όσο και της αστυνομίας, περιπολικό της οποίας έφτασε σε 5 λεπτά στο σπίτι της.

«Ετρόμαξε και αυτός από τις φωνές μου και το έσκασε, έσπασε ένα τζάμι σε σπίτι ξαδέλφη του και εκιά τον έπιασαν οι αστυνομικοί» σχολίασε ακόμα η ηλικιωμένη λέγοντας ότι ακόμα δεν μπορεί να κοιμηθεί και να ηρεμήσει και ευχαριστεί όλους όσους έχουν ενδιαφερθεί.

Πηγή : cretalive.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook