Κρήτη | Η περιπετειώδης πτήση εν μέσω σφοδρής καταιγίδας και η υποδοχή με χειροκροτήματα

κρήτη-η-περιπετειώδης-πτήση-εν-μέσω-σφ-388690

Περιπετειώδης ήταν η χθεσινοβραδυνή πτήση 320 της Aegean από την Αθήνα για το Ηράκλειο, με εκατοντάδες επιβάτες.

Η πτήση, που έπεσε και σε σφοδρή καταιγίδα, ήταν προγραμματισμένη για τις 7 το απόγευμα και τελικά προσγειώθηκε στο Ηράκλειο εν μέσω… χειροκροτημάτων των συγγενών των επιβατών, που ανέμεναν στο αεροδρόμιο!

Όπως λένε στο Candianews επιβάτες, η πτήση αρχικά καθυστέρησε για περίπου 20′ λόγω μεγάλης κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο «Ε. Βενιζέλος», ενώ μετά από λίγο, κι ενώ το airbus ετοιμαζόταν για την απογείωση, ο πιλότος ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει νέα καθυστέρηση καθώς εκείνη την ώρα στο αεροδρόμιο επικρατούσε σφοδρή καταιγίδα.

Όταν το φαινόμενο κόπασε η 320 αναχώρησε για Ηράκλειο, με έντονες αναταράξεις λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Όμως η ταλαιπωρία των επιβατών δεν τελείωσε εδώ, καθώς πάνω από το Ηράκλειο ο πύργος ελέγχου ενημέρωσε το αεροσκάφος ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τη χρήση του διαδρόμου και κάλεσε τον κυβερνήτη να επιστρέψει προς τα πίσω, μέχρι τη Ντία ή και βορειότερα, μέχρι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα!

Τελικά, στις 9.30 το βράδυ το αεροπλάνο της Aegean προσγειώθηκε στο «Ν. Καζαντζάκης», ενώ οι επιβάτες βγήκαν εν μέσω χειροκροτημάτων των συγγενών που τους περίμεναν επί ώρα!

One thought on “Κρήτη | Η περιπετειώδης πτήση εν μέσω σφοδρής καταιγίδας και η υποδοχή με χειροκροτήματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook