Κρήτη | Ενημερωτική ημερίδα για την παραγωγή και διάθεση προϊόντων οικοτεχνίας-πρόγραμμα νέων γεωργών

κρήτη-ενημερωτική-ημερίδα-για-την-παρ-367493

Ενημερωτικές ημερίδες με θέμα «παραγωγή και διάθεση προϊόντων οικοτεχνίας-πρόγραμμα νέων γεωργών 2016» διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης σε Ηράκλειο, Χανιά, Λασίθι και Ρέθυμνο.

Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου στο  Εμπορικό Επιμελητήριο στον Άγιο Νικόλαο

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

lasithiΣτις ημερίδες που απευθύνονται στους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες , που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τομέα της οικοτεχνίας, θα αναλυθεί το «Θεσμικό πλαίσιο παραγωγής και διάθεσης προϊόντων οικοτεχνίας» από στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αλλά και της Περιφέρειας Κρήτης.

Στις ενημερωτικές εκδηλώσεις τα εξειδικευμένα στελέχη θα αναλύσουν τις υγειονομικές απαιτήσεις, και τις προϋποθέσεις για την παραγωγή προϊόντων γάλακτος.

Επίσης στελέχη της Περιφέρειας της Βενετίας θα μεταφέρουν την εμπειρία τους από την δική τους εφαρμογή στη παραγωγή οικοτεχνικών – αγροτικών προϊόντων από μικρούς παραγωγούς.

Στο δεύτερο μέρος των ημερίδων θα γίνει εκτενής αναφορά στο μέτρο “Νέων Γεωργών” του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 με αφορμή και την προδημοσίευση της προκήρυξης από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που αφορά νέους ηλικίας 18-40 ετών.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook