Κρήτη | Ελεύθερος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης!

κρήτη-ελεύθερος-ο-μιχάλης-λεμπιδάκης-532598

Μετά από έξι μήνες είναι πια ελεύθερος ο Μιχάλης Λεμπιδάκης! Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε έφοδος απο την Αστυνομία σε χώρο που βρίσκονταν σε περιοχή του Ρεθύμνου και συγκεκριμένα, σε παλιά μάντρα αυτοκινήτων, σε σημείο 4 χιλιόμετρα έξω από Ρέθυμνο προς τα Χανιά.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης βρέθηκε δεμένος, σώος, ωστόσο φανερά αδυνατισμένος, σκιά του εαυτού του.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε αρκετές συλλήψεις, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση για τις συλλήψεις όσων οι αρχές παρακολουθούσαν εδώ και καιρό.

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης μεταφέρεται στο Ρέθυμνο, όπου μεταβαίνει και η οικογένειά του.

Ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, και δε θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου ούτε για προληπτικό έλεγχο.

Σε δηλώσεις του στον Αντένα, ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τόσκας εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αίσιο τέλος της περιπέτειας του επιχειρηματία.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «μεγάλης ακρίβειας επιχείρηση» των αστυνομικών αρχών και υπογράμμισε ότι στόχος από την πρώτη στιγμή ήταν η προστασία της ζωής του Ηρακλειώτη επιχειρηματία.

Για την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη η ΕΛ.ΑΣ εξέδωσε την παρακάτω λιτή ανακοίνωση:

«Σε αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ρεθύμνου, απελευθερώθηκε 53χρονος ημεδαπός, που είχε απαχθεί στις 30 Μαρτίου και είναι καλά στην υγεία του.

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση έχουν συλληφθεί επτά άτομα. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση.»

Με πληροφορίες από  cretalive.gr

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook