Κρήτη | Εκδηλώσεις για την Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

κρήτη-εκδηλώσεις-για-την-ημέρα-τιμής-τ-547152

Κυριακή των Αγίων Πάντων, χθες όπου γιορτάστηκε πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την ημέρα αυτή πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομίας Κρήτης και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στα Χανιά, τελέσθηκε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, στην οποία παρέστησαν, ο Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων Αστυνομικός Διευθυντής κ. Λυμπινάκης Γεώργιος, καθώς και επίτιμοι και απόστρατοι αστυνομικοί και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.

Στο Ρέθυμνο, τελέσθηκε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών, στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, στην οποία παρέστη ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος κ. Λαγουδάκης Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής Αστυνομίας Ρεθύμνου Ταξίαρχος κ. Ρουτζάκης Αντώνιος, καθώς και επίτιμοι και απόστρατοι αστυνομικοί και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.

Στο Ηράκλειο, τελέσθηκε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών,  στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Μηνά στην οποία παρέστη ο Διευθυντής Αστυνομίας Ηρακλείου Ταξίαρχος κ. Κανακουσάκης Ιωσήφ καθώς και επίτιμοι και απόστρατοι αστυνομικοί και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.

Στο Λασίθι, τελέσθηκε δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Αγίου Νικολάου στην οποία παρέστη ο Διευθυντής Αστυνομίας Λασιθίου Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Παπαδάκης Εμμανουήλ, καθώς και επίτιμοι και απόστρατοι αστυνομικοί και λοιπό αστυνομικό προσωπικό.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν Θρησκευτικές και Στρατιωτικές Αρχές του τόπου, εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε., τα Δ.Σ. των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ., εκπρόσωποι του επιστημονικού – επαγγελματικού κόσμου.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook