Κρήτη | Είχε παρκάρει μπροστά στην πόρτα του νεκροτομείου | Δεν χωρούσαν να πάρουν τη σορό | Photos

κρήτη-είχε-παρκάρει-μπροστά-στην-πόρτ-584709

Όχι μόνο «έκλεινε» την πόρτα νοσοκομειακού χώρου, με τη μηχανή του, αλλά θεώρησε ότι το πλέον κατάλληλο μέρος για να παρκάρει ήταν… μπροστά στην πόρτα του νεκροτομείου!

Με απελπισία περιγράφει το απίστευτο σκηνικό που έζησε το πρωί της Δευτέρας ένας αναγνώστης του neakriti.gr.

Ο αναγνώστης, μέσα στο πένθος του για το χαμό συγγενικού του προσώπου, ήρθε… αντιμέτωπος και με ένα απερίγραπτο περιστατικό έξω από το νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς πήγε να παραλάβει το νεκρό αγαπημένο του πρόσωπο και αντίκρυσε το μηχανάκι στην πόρτα του νεκροτομείου.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, το μηχανάκι ανήκει σε μέλος του προσωπικού του νεκροτομείου, καθώς, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο αναγνώστης, στην προσπάθειά τους να μετακινήσουν τη μηχανή, έθεσαν σε λειτουργία το συναγερμό της, με έναν εκ του νεκροτομείου, να τους αναφέρει να μην ακουμπούν τη μηχανή, διότι είναι χαλασμένη.Απεγνωσμένος ο αναγνώστης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχει απέραντο πάρκινγκ εκεί (σημ. στο ΠΑΓΝΗ), αλλά κάποιος νομίζει ότι το δημόσιο κτήριο του ανήκει.», με την έκκληση να υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός στη δημόσια περιουσία.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook