Κρήτη | Είπαν ναι σε δύο άδειες για οίκο ανοχής

κρήτη-είπαν-ναι-σε-δύο-άδειες-για-οίκο-436012

Οργιάζει η φαντασία πολιτών με φόντο τη ροζ επένδυση και τη χλιδή ενός οίκου ανοχής που επιθυμεί διακαώς να βάλει σε εφαρμογή ένας επιχειρηματίας στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Αγίου Νικολάου (δείτε εδώ).

Το επίμαχο θέμα έχει πάρει φωτιά σε καφετέριες και καφενεία, με τις απόψεις να διίστανται ενώ κερασάκι στη τούρτα φαίνεται να αποτελεί η πισίνα με τις καυτές παρουσίες, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα σε σχέση με την πολυτέλεια και τις ανέσεις.

Το επίμαχο αίτημα για το χλιδάτο οίκο ανοχής, εξέτασε η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αγίου Νικολάου, η οποία αποφάσισε να χορηγηθούν δύο άδειες οίκων ανοχής στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, που θα στεγαστούν σε κτίρια που δεν θα έχουν πρόσοψη σε εθνικό ή επαρχιακό δρόμο και σε απόσταση 500 μέτρων από τα όρια των σχεδίων πόλεως ή οικισμών, με τις τελικές ωστόσο αποφάσεις να λαμβάνει σύντομα το δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου.

Μέχρι σήμερα πάντως έχει εκδηλωθεί επισήμως ενδιαφέρον από έναν επιχειρηματία που έχει στα σκαριά τη ροζ επένδυση πολυτελείας και με τις φήμες να κάνουν λόγο ότι αυτή σχεδιάζεται μεταξύ Αγίου Νικολάου και Καλού Χωριού.

Μέχρις ότου γίνουν γνωστές οι γαργαλιστικές πινελιές γύρω από τον οίκο ανοχής, τα σενάρια φαντασίας θα χτυπούν …κόκκινο, όπως και οι ενστάσεις από μερίδα δημοτών που εκφράζουν ανησυχίες.

Πηγή: neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook