Κρήτη | Δώρισαν στον μικρό Ραφαήλ το αναπηρικό αμαξίδιο!

κρήτη-δώρισαν-στον-μικρό-ραφαήλ-το-ανα-409831

Απίστευτη ήταν η ανταπόκριση στην έκκληση της μητέρας του μικρού Ραφαήλ από την ώρα που δημοσιεύτηκε άρθρο με το οποίο γινόταν έκκληση για συλλογή καπακιών, τα οποία θα ανταλλάσσονταν με αναπηρικό αμαξίδιο μέσω μιας εταιρίας ανακύκλωσης (δείτε εδώ).

Η κ. Ελένη Καλαιτζάκη δέχτηκε δεκάδες τηλεφωνήματα από όλη την Ελλάδα, για αποστολή πλαστικών καπακιών, από ευαισθητοποιημένους πολίτες τους οποίους όπως είπε η ίδια και ευχαριστεί θερμά.

Ένα όμως από τα τηλέφωνα που δέχτηκε αποτέλεσε γι αυτήν και την οικογένειά της μια απίστευτη έκπληξη…

Πιο συγκεκριμένα, η κ. Καλαιτζάκη επισκέφτηκε τα γραφεία της εφημερίδας, όπου με φανερή τη συγκίνηση στα μάτια της, ενημέρωσε, ότι ο Ραφάηλ πολύ σύντομα θα βγει βόλτα καθώς το αναπηρικό αμαξίδιο, προσφέρθηκε να του το κάνει δώρο η οικογένεια του Μανώλη Κορωνάκη από το Ρέθυμνο, στη μνήμη της κόρης τους Ελένης.

Η μητέρα του μικρούλη Ραφαήλ που πραγματικά δεν έβρισκε λόγια για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς την οικογένεια των δωρητών, ανέφερε ότι σκοπεύει να συνεχίσει τη συλλογή πλαστικών καπακιών, καθώς όπως είπε: «το Ρέθυμνο έχει πολλές ανάγκες και υπάρχουν κι άλλα παιδάκια που περιμένουν…».

Πηγή: candianews.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook