Κρήτη | Δεν δίνουν στον τερματοφύλακα το παιδί του!

κρήτη-δεν-δίνουν-στον-τερματοφύλακα-τ-246212

saranofΉλθε στον Εργοτέλη για να τον βοηθήσει να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, τον περασμένο Δεκέμβριο και στο μεσοδιάστημα είχε την «ατυχία» η σύζυγος του να γεννήσει στο Ηράκλειο και τώρα που ετοιμάζει τις αποσκευές του να επιστρέψει στη χώρα του, δεν μπορεί να πάρει μαζί του το παιδί του, αφού δεν μπορεί να του εκδώσει ταξιδιωτικά έγγραφα! Μια ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας που αποκαλύπτει το cretalive η οποία απασχολεί την ομάδα του Ηρακλείου κι έχει μπερδέψει υπουργεία, προξενεία και δημοτικές υπηρεσίες.

Ο Μπόγιαν Σαράνοφ, ο διεθνής Σέρβος τερματοφύλακας του Εργοτέλη ολοκληρώνει αυτήν την Κυριακή τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Εργοτέλη, αλλά αυτό που τον απασχολεί είναι πως μαζί με τη γυναίκα του, στο ταξίδι της επιστροφής θα πάρει και το νεογέννητο παιδί του. Η σύζυγος του βρέθηκε στο Ηράκλειο και περίπου πριν από δύο μήνες έφερε στον κόσμο το παιδί τους. Στο διάστημα όμως αυτό έληξε η τρίμηνη βίζα που είχε ο Σαράνοφ, χωρίς κανείς, ούτε ο ίδιος ούτε ο Εργοτέλης  να μπορέσουν  έγκαιρα να την ανανεώσουν  και όταν διαπίστωσε πως έπρεπε να δώσει όνομα στο παιδί του, προκειμένου να του εκδώσει ταξιδιωτικά έγγραφα, άρχιζε η περιπέτεια του. Στο ληξιαρχείο Ηρακλείου ζήτησαν τη βίζα που όμως έχει λήξει. Στο Υπουργείο Εξωτερικών παρέπεμψαν στο προξενείο της Σερβίας κι εκεί του είπαν πως χωρίς όνομα του παιδιού δεν μπορούν να του δώσουν χαρτί…μύλος δηλαδή!

Οι μέρες περνούν, ο Μπόγιαν ετοιμάζεται να φύγει και το παιδί του είναι «όμηρος» μεταξύ Αθήνας- Σερβίας και Κρήτης. Μάταια οι άνθρωποι του Εργοτέλη αναζητούν λύση για τον ποδοσφαιριστή, διαφορετικά θα πρέπει τόσο αυτός όσο και η σύζυγος του να ταξιδέψουν στο Βελιγράδι χωρίς το μωρό, να ανανεώσουν τη βίζα τους, να επιστρέψουν στην Κρήτη και κατόπιν όλοι μαζί να φύγουν για την πατρίδα τους!

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook