Κρήτη | Γροθιές για τα «πελατάκια» | Επιχειρηματίας επιτέθηκε στο «καμάκι» της διπλανής ταβέρνας

κρήτη-γροθιές-για-τα-πελατάκια-επι-79629

ierapetra-paraliaΗ άγρα πελατών ή το κατά κόσμον «καμάκι» είναι μια πρακτική και παράνομη αλλά και ιδιαίτερα ενοχλητική τόσο για τους υποψήφιους πελάτες των επιχειρήσεων που την έχουν υϊοθετήσει.

Αυτό το γνωρίζαμε. Εκείνο όμως που δεν γνωρίζαμε είναι ότι μπορεί να γίνει και επικίνδυνη για την …σωματική ακεραιότητα των ίδιων των «κραχτών»!

Το τραγελαφικό περιστατικό συνέβη στην πάνω παραλία της Ιεράπετρας, όπου σύμφωνα με το hxonews.gr, δύο διπλανοί καταστηματάρχες «πιάστηκαν στα χέρια», για …τα μάτια ενός πελάτη (Ή μάλλον για το πορτοφόλι του).

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπάλληλος ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος επιχείρησε να πείσει ένα ζευγάρι να καθίσει στο συγκεκριμένο κατάστημα, επιστρατεύοντας τις γνωστές και μη εξαιρετέες πρακτικές του «καμακιού».

Το γεγονός όμως αυτό,  ενόχλησε ιδιαίτερα το διπλανό εστιατόριο καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε.

Έτσι, κουβέντα στην κουβέντα ο καυγάς δεν άργησε να ξεκινήσει και να φτάσει σε σημείο οι δύο πλευρές να ανταλλάσσουν «κανατιές».

Μάλιστα  ο ιδιοκτήτης του ενός καταστήματος κατέληξε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα στο κεφάλι!

Πάντως, δεν είναι η μοναδική περίπτωση όπου η συγκεκριμένη αυτή «πολιτική» γίνεται αιτία να χαλάσουν σχέσεις, συναδέλφων και γειτόνων.

Δείτε για παράδειγμα το τί γίνεται στο παλιό λιμάνι στα Χανιά. Εκεί, ορισμένα καταστήματα είναι τόσο θορυβώδη με τους «κράχτες τους» να πολιορκούν στενά τους περαστικούς, με αποτέλεσμα τα διπλανά τους καταστήματα να έχουν «περάσει στο άλλο άκρο».

kamakia

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook