Κρήτη | «Βαρύ πένθος» και ερωτηματικά για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας μετά από επέμβαση για «κρεατάκια»

κρήτη-βαρύ-πένθος-και-ερωτηματικά-γ-316732

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η ευρύτερη περιοχή της Νεάπολης με την είδηση του αναπάντεχου θανάτου της 4χρονης Μελίνας που εισήχθη χτες στο Βενιζέλειο για μια επέμβαση ρουτίνας και λίγες ώρες αργότερα … «έσβησε»( δείτε εδώ )

Η κηδεία του 4χρονου κοριτσιού θα τελεστεί αύριο στις 12 το μεσημέρι στη Νεάπολη.

Βυθισμένοι στο πένθος οι γονείς του άτυχου κοριτσιού έχουν ήδη κινήσει της διαδικασίες προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του θανάτου του και εαν και εφόσον υπάρχουν ευθύνες προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες όπου αναλογουν.  Μάλιστα υπέβαλλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο τμήμα Περιφέρειας ενώ όρισαν και ειδικο πραγματογνώμονα για την υπόθεση.  Σε λίγη ώρα μάλιστα αναμένεται να διανεργηθεί και η νεκροψία νεκροτομή που αναμένεται να δώσει περισσότερες απαντήσεις για την υπόθεση.

Το κοριτσάκι εξέπνευσε τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Αρχικά εισήχθη σε κλινική του Βενιζελείου νοσοκομείου προκειμένου να υποβληθεί σε εγχείρηση και να αφαιρεθούν τα κρεατάκια του. Η επέμβαση δεν προμήνυε καμιά δυσάρεστη εξέλιξη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τα πράγματα δεν πήγαν καλά στο χειρουργείο και το μικρό παρουσίασε επιπλοκές.

Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή. Δεν τα κατάφεραν όμως και τις πρώτες πρωινές ώρες το κοριτσάκι εξέπνευσε!

Πηγή : cretalive.gr

3 thoughts on “Κρήτη | «Βαρύ πένθος» και ερωτηματικά για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας μετά από επέμβαση για «κρεατάκια»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook