Κρήτη | Απέραντη θλίψη για 4χρονο αγγελούδι που ξεψύχησε μετά από επέμβαση για κρεατάκια

κρήτη-απέραντη-θλίψη-για-4χρονο-αγγελο-316658

Σοκ σήμερα τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο καθώς εξέπνευσε ένα 4χρονο κοριτσάκι μετά από μια επέμβαση ρουτίνας!

Το παιδάκι εισήχθη σε κλινική για να αφαιρεθούν τα «κρεατάκια’, επέμβαση η οποία δεν προμήνυε καμιά δυσάρεστη εξέλιξη, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες τα πράγματα δεν πήγαν καλά και το μικρό παρουσίασε επιπλοκές. Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη να το κρατήσουν στη ζωή. Δεν τα κατάφεραν όμως και τις πρώτες πρωινές ώρες το κοριτσάκι εξεπνευσε!

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια του παιδιού ζει στη Νεάπολη Λασιθίου και είχε δίδυμα…

Η κραυγή του πατέρα: Θέλω να μάθω την αλήθεια

«Το παιδί μου μπήκε στο Βενιζέλειο για μια απλή εγχείρηση κρεατάκια και σωληνάκια στα αυτιά, δεν είχε κάποιο πρόβλημα ούτε γνωρίζαμε αν είχε κάποια αλλεργία. Θέλω να μάθω την αλήθεια».

Με αυτά τα λόγια ο πατέρας του 4χρονου κοριτσιού ζητά να μάθει την αιτία που το μικρό αγγελούδι του έσβησε στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Ο Πατέρας της μικρής δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω περιμένοντας τη νεκροψία – νεκροτομή. Οι γονείς του 4χρονου κοριτσιού έβαλαν μάλιστα και τεχνικό σύμβουλο, την Ελπίδα Σπανουδάκη η οποία θα παραβρεθεί στην νεκροψία – νεκροτομή που αναμένεται να διενεργηθεί το απόγευμα.

Πηγή : cretalive.gr

3 thoughts on “Κρήτη | Απέραντη θλίψη για 4χρονο αγγελούδι που ξεψύχησε μετά από επέμβαση για κρεατάκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook