Κρήτη | Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το άγριο φονικό

κρήτη-ανατριχιαστικές-αποκαλύψεις-γ-585130

Οι διαστάσεις ενός στυγερό εγκλήματος ξεδιπλώνονται ώρα με την ώρα στο Τυμπάκι όπου εντοπίστηκε χθες το απόγευμα το πτώμα 24χρονου Πακιστανού το οποίο ο δράστης επιχείρησε να εξαφανίσει πετώντας το σε ρέμα.

Τη φρίκη αποκάλυψε η παρατηρητικότητα και η ψυχραιμία του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Μανόλη Ορφανουδάκη και του γαμπρού του οι οποίοι έστησαν παγίδα στο δράστη επιστρέφοντας στο θερμοκήπιο μαζί με την αστυνομία.

Το θύμα ξεκίνησε να εργάζεται στα θερμοκήπια της οικογένειας πριν από περίπου 10 ημέρες. Τα ίχνη του χάθηκαν ξαφνικά την Πέμπτη και ο 32χρονος εμφανίστηκε μαζί με άλλο ομοεθνή του για να συνεχίσει τις εργασίες. Τα σημάδια αναστάτωσης του χώρου θορύβησαν τους ιδιοκτήτες οι οποίοι ψάχνοντας για το ενδεχόμενο κλοπής βρέθηκαν αρχικά μπροστά σε κηλίδες αίματος και στη συνέχεια μπροστά στο πτώμα το οποίο ήταν τυλιγμένο με νάιλον.

Τον χτύπησε με σφυρί

Στις 7 σήμερα το πρωί ο 32χρονος ομολόγησε το στυγερό έγκλημα εξηγώντας στους αστυνομικούς ότι τον χτύπησε με σφυρί στο κεφάλι, τον τύλιξε σε νάιλον και τον πέταξε στο γκρεμό, ενώ στη συνέχεια έκρυψε το όπλο του εγκλήματος σε μια άδεια δεξαμενή, όπου βρέθηκε.

Η αυτοψία μέσα στο ρέμα στάθηκε αδύνατη στη διάρκεια της νύχτας. Με το πρώτο φως την ημέρας κλιμάκια της σήμανσης σάρωσαν το σημείο απ όπου απομακρύνθηκε αργότερα το πτώμα του θύματος με τη βοήθεια συμπατριωτών του που δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τι συνέβη.

Ανατριχιαστικά ευρήματα

Τα κίνητρα του εγκλήματος χαρακτηρίζονται από την ΕΛΑΣ ως «προσωπικές διαφορές». Ωστόσο με δεδομένο ότι ο 24χρονος βρέθηκε ουσιαστικά γυμνός εξετάζεται και το ενδεχόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης του θύματος.

Την ώρα που η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη από τις αποκαλύψεις επανέρχεται στο προσκήνιο το θέμα της αστυνόμευσης με το αίσθημα ασφάλειας να κλονίζεται ακόμη περισσότερο καθώς σε λίγες ημέρες αναμένεται και η απομάκρυνση του ΤΑΕ Μεσαράς το οποίο θα έχει πλέον έδρα στους Αγίους Δέκα όπως επισημαίνει ο δημοτικός σύμβουλος κ.Φασομυτάκης κάνοντας έκκληση στην τοπική ηγεσία της ΕΛΑΣ να επανεξετάσουν τα δεδομένα.

neakriti.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook