Κρήτη | «Έφυγε» ο 22χρονος Δημοσθένης, θύμα κι αυτός τροχαίου | Photos

κρήτη-έφυγε-ο-22χρονος-δημοσθένης-θύ-578372

Ο άτυχος νέος εδώ και καιρό νοσηλευόταν στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα έπειτα από τροχαίο

Βαρύς ο πόνος και μεγάλη θλίψη στην κοινωνία της Βιάννου και όχι μόνο, στην είδηση του θανάτου του 22χρονου Δημοσθένη Καρτσάκη.

Ο άτυχος νέος που εδώ και καιρό νοσηλευόταν στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα έπειτα από τροχαίο, υπέκυψε στις 6:00 το απόγευμα της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του τους δικούς του τους φίλους του αλλά και τη Βιάννο.

Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί πολύ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα η υγεία του είχε επιβαρυνθεί, ενώ τα τελευταία 24ωρα ήταν κλινικά νεκρός και μόνο η καρδιά του τον κρατούσε στη ζωή, και παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν, τελικά ο Δήμος δεν «κέρδισε» τη μάχη για την ζωή σκορπώντας θλίψη σε ολο το νησί που είχε γίνει μάρτυρας της περιπέτειας που είχε πέρυσι το καλοκαίρι με τη μηχανή του που έμελλε τελικα να αποβεί μοιραία για τη ζωή του.

Βαθιά συντετριμμένο, μέλος από το συγγενικό περιβάλλον του νεαρού, αναφέρει:

«Ένα παιδί αγαπητό από όλο τον κόσμο… Όσοι τον ήξεραν καταλαβαίνουν τον πόνο και την θλίψη μας. Τον ήθελε ο Θεός μαζί του και τον πήρε αλλά ένα γιατί θα μας τρώει πάντα… Γιατί μετά από τόσο κόπο, γιατί μετά από τόσο χρόνο, ενώ τα σημάδια βελτίωσης ήταν πολλά και εμφανή.. Αυτό το γιατί θα μας απασχολεί για πάντα…«.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 22χρονος Δημοσθένης Καρτσάκης απο το Λουτράκι της Βιάννου, το καλοκαίρι του 2016 και ενώ διέσχιζε με τη μηχανή του τον παραλιακό του Κερατοκάμπου, έπεσε και τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταξύ άλλων τραυμάτων.

Για λίγους μήνες ήταν υπό τη συνεχή επίβλεψη των γιατρών του ΠΑΓΝΗ και τον περασμένο Νοέμβριο αποφασίστηκε να μεταφερθεί στη Λάρισα σε κέντρο αποκατάστασης.

Δυστυχώς όμως η μοίρα φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια, αυξανοντας

τη λίστα των νεκρών στο βωμό της ασφάλτου και με μια ακόμη οικογένεια να ντύνεται στα μαύρα εξαιτίας τροχαίου δυστυχήματος.

Πηγή: neakriti.gr 

7 thoughts on “Κρήτη | «Έφυγε» ο 22χρονος Δημοσθένης, θύμα κι αυτός τροχαίου | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook