Κρήτη | Έκλεισε σκυλίτσα με 9 κουτάβια σε φούρνο και άναψε φωτιά για να τα κάψει

κρήτη-έκλεισε-σκυλίτσα-με-9-κουτάβια-σ-743356

Συνεχόμενη εγκληματική δράση εναντίον σκύλου στη Γεργερη Ηρακλείου καταγγέλλει η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία που με επιστολή της στο γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης, του ζητά να παρέμβει η Αστυνομία.

Στο κτηνιατρείο του Κωνσταντίνου Μιλαθιανάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης μεταφέρθηκε σήμερα με εγκαύματα και προβλήματα στο αναπνευστικό η σκυλίτσα που κάποιος προσπάθησε να κάψει ζωντανή μέσα σ’ έναν φούρνο μαζί με τα εννιά κουτάβια της στο χωριό Γέργερη.

Το αδέσποτο ζώο σώθηκε μαζί με τα επτά κουταβάκια του καθώς περαστικός το απόγευμα της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου αντιλήφθηκε και τον καπνό και είδε ότι μέσα στον φούρνο κάποιος είχε κλείσει το σκυλί μαζί με τα μωρά του, στη συνέχεια είχε ρίξει πευκοβελόνες, είχε ανάψει φωτιά και είχε σφραγίσει την πόρτα του φούρνου με πέτρες για να μην μπορέσουν να βγουν τα σκυλιά από εκεί.

Τα δύο κουτάβια πέθαναν, το ένα αμέσως και το δεύτερο λίγες ώρες αργότερα αφού η σκυλίτσα μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο μετά από πολλές φορές. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων πολλοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν εξ αρχής να εξοντώσουν και τον σκύλο και τα κουτάβια του και λιγοστοί αυτοί που τα προστάτευαν. Και αυτό το περιστατικό αποδεικνύει την απανθρωπιά πολλών.

Ο Στέλιος Ξημεράκης, κάτοικος της περιοχής, δήλωσε στη δημοσιογράφο τού www.cretetv.gr Έλλη Κοκκάλη πως στον σκύλο οι ντόπιοι έχουν επιχειρήσει πολλές φορές να επιτεθούν και πάντα τα καταφέρνουν, ενώ πρέπει να τονίσουμε ότι ο φούρνος που ο δράστης θέλησε να κάψει το ζώο βρίσκεται στο προαύλιο του σχολείου του χωριού. Ο κ. Ξημεράκης τόνισε ότι το ζώο φέρει και νέα τραύματα αμέσως μετά τη διάσωση του, που σημαίνει ότι κάποιος το χτύπησε αφού είχε γλυτώσει από τη φωτιά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ντόπιοι γνωρίζουν ποιος είναι ο δράστης και δεν τον καταγγέλλουν στην Αστυνομία και ότι τον περασμένο Μάιο κάποιος πυροβόλησε το σκυλί με αποτέλεσμα τα σκάγια να πετύχουν έναν μαθητή!

Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό του τι βίωσε αυτό το πλάσμα και τα μωρά του και ελπίζουμε η Αστυνομία να πραγματοποιήσει σοβαρή έρευνα στο χωριό γιατί το ρεπορτάζ της κας Κοκκάλη περιλαμβάνει αναφορές σε τουλάχιστον δύο στυγερά εγκλήματα που η τοπική κοινωνία καλύπτει…

Το βέβαιο είναι ότι το ζώο χρειάζεται ένα φιλόξενο σπιτικό για να μην βρει μαρτυρικό θάνατο από τους κατοίκους της Γέργερης…

zarpanews.gr

2 thoughts on “Κρήτη | Έκλεισε σκυλίτσα με 9 κουτάβια σε φούρνο και άναψε φωτιά για να τα κάψει

  1. Καλα ρε χεστες δε θελετε να καταγγειλετε το γειτονα-το χωριανο σας δε μπορειτε τουλαχιστο να τονε περιλαβετε ενα βραδυ να του μετρησετε τα παϊδια με μια βρεγμενη σανιδα??? Αϊ σιχτιρ ρε κοτες!!! Αυριο θα μπαλωταρει το κοπελι σας γιατι τον ενοχλουν οι φωνες του … Τα ιδια σκατα ειστε ολοι σας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook