Κρήτη | Έκλεισαν την πόρτα στους εξεταζόμενους μαθητές επειδή καθυστέρησαν 2 λεπτά!

κρήτη-έκλεισαν-την-πόρτα-στους-εξεταζ-696449

Αναστάτωση και προβληματισμό στους μαθητές και τους γονείς τους έφερε η απόφαση της διεύθυνσης του 8ου λυκείου Ηρακλείου να επιβληθεί το αυστηρό πλαίσιο της προσέλευσης στις 8 το πρωί για τις σχολικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονιών στο Cretalive το σχολείο ενημέρωσε τους μαθητές για την απόφαση αυτή τις προηγούμενες ημέρες ωστόσο όπως φαίνεται εξάντλησε την αυστηρότητα του ακόμα και για μαθητές που καθυστέρησαν … ένα ή δυο λεπτά !

Όπως αναφέρουν οι γονείς περίπου 20 με 25 μαθητές έμειναν εκτός σχολείου με αποτέλεσμα να χάσουν τις εξετάσεις για τα μαθήματα τους. Πολλοί μάλιστα από αυτούς ήταν μαθητές της Γ’ λυκείου οι οποίοι σε λίγες ημέρες καλούνται να δώσουν Πανελλήνιες εξετάσεις με την αυστηρή τήρηση της συγκεκριμένης απόφασης να τους δημιουργεί πρόβλημα αφού θα πρέπει ταυτόχρονα να δώσουν και τα μαθήματα που έχασαν από τις σχολικές εξετάσεις εξ αιτίας μιας … μηδαμινής χρονικής καθυστέρησης.

Οι γονείς εκφράζουν την αγανάκτηση τους απέναντι σε αυτή την τυπολατρεία όπως αναφέρουν που επιδεικνύει το σχολείο σημειώνοντας ότι αντί να βοηθήσουν τους τελειόφοιτους μαθητές τους επιφορτίζουν με μεγαλύτερο άγχος.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook