Κρήτη | Έκαψαν ζωντανό το παιδί τους με βραστό νερό

κρήτη-έκαψαν-ζωντανό-το-παιδί-τους-με-199152

ekab_8Μια φρικιαστική υπόθεση, που προκάλεσε σοκ στην κοινωνία της Κρήτης όταν έγινε γνωστή, αναβιώνει σήμερα στα δικαστήρια του Ηρακλείου.

Στο εδώλιο πρόκειται να καθίσουν οι γονείς που έκαψαν ζωντανό το τρίχρονο παιδί τους, χρησιμοποιώντας σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, καυτό νερό.

Πρόκειται για μία 19χρονη και έναν 29χρονο, που κατάγονται από την Βουλγαρία και οι οποίοι μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Μοιρών πέρσι το Μάρτιο το παιδάκι τους, ηλικίας μόλις 3 ετών, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Το παιδάκι εξετάστηκε από ιατροδικαστή που διαπίστωσε ότι έφερε εκτεταμένα εγκαύματα που προκλήθηκαν από καυτό νερό. Μάλιστα τα τραύματα είχαν προκληθεί μέρες πριν μεταφερθεί στο κέντρο υγείας, όπως έγινε γνωστό από τις εξετάσεις.

Το ζευγάρι από την πρώτη στιγμή έπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με το πως προκλήθηκαν τα εγκαύματα στο άτυχο παιδάκι.

Η μεν μητέρα ισχυρίστηκε ότι επί 9 μέρες έριχνε καυτό νερό στην πλάτη του παιδιού για να… «θεραπεύσει» τη δυσκοιλιότητα, ενώ ο πατέρας ισχυρίζεται ότι το 3χρονο έπεσε κατά λάθος σε ένα κουβά με ζεστό νερό. Το ζευγάρι κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρων κακώσεων.

Πηγή : neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook