Κρήτη | Άγριο επεισόδιο, χαστούκια και αυτόφωρο μεταξύ γυναικών υπαλλήλων αρχαιολογικού χώρου

κρήτη-άγριο-επεισόδιο-χαστούκια-και-α-736788

Απρόσμενη τροπή πήρε ένα περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ανάμεσα σε δύο υπαλλήλους αρχαιολογικού χώρου στο Ηράκλειο το οποίο κατέληξε σε μηνύσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από μία λεκτική επίθεση που δέχτηκε η μία υπάλληλος από την άλλη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, την ώρα που ο αρχαιολογικός χώρος έκλεινε.

Όμως το επεισόδιο δε σταμάτησε εκεί, αφού και λίγο αργότερα η φραστική επίθεση συνεχίστηκε και κατέληξε στο να πιαστούν στα χέρια οι δύο υπάλληλοι: οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μία εργαζόμενη χαστούκισε την άλλη, αφού πρώτα οι δύο γυναίκες είχαν διαπληκτιστεί έντονα.

Αμέσως μετά το περιστατικό αυτό, η υπάλληλος που υποστηρίζει ότι δέχτηκε το χτύπημα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατευθύνθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου όπου υπέβαλε μήνυση και σήμερα το πρωί η εργαζόμενη συνελήφθη από τους άντρες του Λιμενικού Σώματος και πέρασε από αυτόφωρο.

Στη συνέχεια, όμως, με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη αφού πάρθηκαν καταθέσεις από μάρτυρες και θα σχηματιστεί δικογραφία από το Λιμεναρχείο.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook