Κρήτη | Άγριο επεισόδιο, χαστούκια και αυτόφωρο μεταξύ γυναικών υπαλλήλων αρχαιολογικού χώρου

Απρόσμενη τροπή πήρε ένα περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ανάμεσα σε δύο υπαλλήλους αρχαιολογικού χώρου στο Ηράκλειο το οποίο κατέληξε σε μηνύσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν από μία λεκτική επίθεση που δέχτηκε η μία υπάλληλος από την άλλη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, την ώρα που ο αρχαιολογικός χώρος έκλεινε.

Όμως το επεισόδιο δε σταμάτησε εκεί, αφού και λίγο αργότερα η φραστική επίθεση συνεχίστηκε και κατέληξε στο να πιαστούν στα χέρια οι δύο υπάλληλοι: οι πληροφορίες αναφέρουν πως η μία εργαζόμενη χαστούκισε την άλλη, αφού πρώτα οι δύο γυναίκες είχαν διαπληκτιστεί έντονα.

Αμέσως μετά το περιστατικό αυτό, η υπάλληλος που υποστηρίζει ότι δέχτηκε το χτύπημα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατευθύνθηκε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου όπου υπέβαλε μήνυση και σήμερα το πρωί η εργαζόμενη συνελήφθη από τους άντρες του Λιμενικού Σώματος και πέρασε από αυτόφωρο.

Στη συνέχεια, όμως, με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη αφού πάρθηκαν καταθέσεις από μάρτυρες και θα σχηματιστεί δικογραφία από το Λιμεναρχείο.

Πηγή: neakriti.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ