Κοπελιά, μας δουλεύεις; Η Irina Shayk αποκαλύπτει πώς διατηρεί το απίστευτο κορμί της

κοπελιά-μας-δουλεύεις-η-irina-shayk-αποκαλύπτε-234306

irina_Όχι, η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε ποτέ η Irina Shayk να έχει τις ίδιες διατροφικές συνήθειες με εμάς, ούτε φυσικά και ότι προκειμένου να διατηρεί το απίστευτο κορμί της, θα τη βγάζει μέρα νύχτα στον καναπέ, αλλά ειλικρινά την τελευταία της δήλωση δεν μπορούμε να την καταλάβουμε. Βασικά να την καταλάβουμε μπορούμε, αλλά μάλλον δε θέλουμε να την πιστέψουμε!

IrinaShaykIrinaShaykOutU6Ers763ESll b76eb

Διότι η ρωσίδα καλλονή, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι η θυσία που κάνει για να έχει ένα από τα ωραιότερα κορμιά της showbiz είναι… να τρώει τα πάντα! Ναι καλά διαβάσατε. Τρώει τα πάντα, και μετά τα καίει όλα στο γυμναστήριο, μιας και ασκείται κάθε μέρα.

IrinaShaykLongHairstylesLongCurlsnC8UrGr2 mKl b09ec

Όπως μάλιστα διευκρίνισε, κάνει κυρίως αερόβια άσκηση, ποδήλατο και pilates, καθώς δε θέλει το σώμα της να γίνει υπερβολικά μυώδες. Δεν παρέλειψε επίσης να συμβουλεύσει τις αναγνώστριες, ότι πάνω απ’ όλα, πρέπει να αγαπάμε το σώμα μας και να το δεχόμαστε όπως ακριβώς είναι.

SportsIllustratedSwimsuitPartyLAXLas55g40VBNkQ9l 87ace

Καλά, το δικό της το σώμα δεν το αγαπάει μόνο αυτή, αλλά λέμε τώρα. Επίσης, αν μπορούσαμε κι εμείς να πηγαίνουμε κάθε μέρα γυμναστήριο, κάπως έτσι θα ήμασταν. Ή μήπως όχι;

Πηγή: queen.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook