“Κλείδωσε” η υποψηφιότητα Καπερνάρου στην Αθήνα

kapernarosΤο επόμενο 48ωρο θα ανακοινωθεί και επίσημα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες το όνομα του Βασίλη Καπερνάρου για την υποψηφιότητα στο δήμο Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκόυ Πρακτορείου Ειδήσεων, ο κ. Καπερνάρος θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, ενώ θα προηγηθεί πιθανότατα και ανακοίνωση του κόμματος.

Αυτό συζητήθηκε και αποφασίστηκε σήμερα στην κοινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την γραμματεία Αυτοδιοίκησης του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Καμμένος νωρίτερα συναντήθηκε με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τον ενιαίο φόρο από την καλλιέργεια, έως και τη διάθεση των αγροτικών προϊόντων στις λαϊκές αγορές από τους παραγωγούς και έθεσαν υπόψη του τέσσερα βασικά αιτήματα: Κατάργηση τέλους επιτηδεύματος για τους αγρότες των λαϊκών αγορών, απαλλαγή του ποσού από το φόρο εισοδήματος για την εργασία της οικογένειας στο χωράφι, μείωση του συντελεστή φορολόγησης κάτω από το 13% που υφίσταται σήμερα, και απλογραφικά βιβλία εσόδων – εξόδων.

Από την πλευρά του ο κ. Καμμένος εξέφρασε τη στήριξή του στα αιτήματα των παραγωγών λαϊκών αγορών και παράλληλα επεσήμανε ότι «οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες επιχειρούν να ελέγξουν την παραγωγή αγροτικών προϊόντων».

 

Πηγή : enikos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΤατσόπουλος: «Ήμουν γατουλογαμούλης | Πέσε πέσε πέσε στο τέλος πήδαγες»
Επόμενο άρθροΤι αλλάζει στο σώμα της γυναίκας μετά τα 40;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ